Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
5 Augustus 2022
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 24/24u  soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
Nieuws
  Grease-legende en actrice Olivia Newton-John is overleden. Ze was 73 en vocht al jaren tegen borstkanker. Het is haar man die het nieuws bekendgemaakt heeft. Je kent Olivia Newton-John natuurlijk van deze hit uit Grease:  ]]> Olivia Newton-John stierf bij haar thuis in Californië, met haar familie en vrienden erbij.

  De deal is eindelijk rond:  Dries Mertens gaat bij Galatasaray in Turkije voetballen. Hij tekende er een contract voor 1 seizoen, met een optie voor een extra jaar. Mertens komt over van Napels, waar hij een legende is. Hij vertelde waarom hij voor Galatasaray koos:  ]]> Mertens is 35. Hij gaat in Turkije zowat 3 miljoen euro verdienen, bovenop 1 miljoen euro tekengeld.

  Vlaams Milieu-minister Zuhal Demir verdedigt de beslissing van de droogte-commissie. Die neemt geen extra maatregelen tegen de aanhoudende droogte. Ook al gaat het nog een hele tijd niet regenen:  ]]>

  De organisatoren van de Dodentocht in Bornem nemen extra maatregelen tegen de hitte. Wandelaars krijgen onderweg water, ze kunnen hier en daar hun flesje vullen, en ook fans langs de weg mogen helpen. (Woordvoerster Ilse Robyn) ]]> 13.000 wandelaars beginnen vrijdagavond aan een tocht van 100 kilometer. Ze krijgen 24 uur om de finish te halen.

  We krijgen een heldere nacht bij minima rond 14 graden. Morgen veel zon en rond 28 graden. Vanaf woensdag wordt het tropisch. Maxima rond 30 graden. Vrijdag en zaterdag zelfs rond 34 graden.