Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
5 Augustus 2022
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait 24/24u  soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
Nieuws
  De man van 36, die gisterenochtend in Merksem bij een huiszoeking omkwam, stond op de terroristenlijst. Hij werd al maanden opgevolgd. Net als enkele andere hoofdverdachten van de zoekactie. Dat heeft minister van Justitie Van Quickenborne gezegd. Er staan intussen al meer dan 60 rechts-extremisten op die terroristenlijst, wat volgens de minister bewijst dat rechts-extremisme in opmars is in ons land.

  Vlaams minister-president Jan Jambon zal vandaag z'n Septemberverklaring houden. Drie dagen later dan eerst gepland, door de moeizame begrotings-onderhandelingen. Gisteravond ging CD&V uiteindelijk toch akkoord met een indexering van de kinderbijslag aan 2 procent. Minister Jo Brouns van CD&V. ]]> De sociale toelagen worden ook verhoogd met 15 euro per maand. De doelgroep daarvoor wordt ook uitgebreid naar 80.000 kwetsbare kinderen. Er komt ook een 2-malige premie voor hen van 100 euro.

  Sommige delen langs de kust van Florida in de VS staan onder water. Na de doortocht van de orkaan Ian. Die bracht windstoten mee van ongeveer 240 kilometer per uur, en bakken regen. Ian veroorzaakte een stormvloed van ruim 3 en een halve meter hoog. Gouverneur Ron Desantis zegt dat de piek wel voorbij is:  ]]> Bijna 2 miljoen gezinnen zitten zonder stroom in Florida. Ian trekt nu verder het land in, waardoor het water aan de kust wel niet meer zal stijgen.

  Een Frans vrachtschip met duizend ton aan hulpgoederen is onderweg naar Oekraïne. Het gaat onder meer om brandweerwagens en apparatuur om mijnen op te ruimen. Daarnaast heeft het schip ook 25 ton aan medische apparatuur en 60.000 voedselrantsoenen bij. De totale waarde van de lading bedraagt 10 miljoen euro. 't Is het grootste humanitaire transport, sinds Rusland Oekraïne eind februari binnenviel.

  In de VS is rapper Coolio overleden. Hij was 59 en werd dood gevonden in het huis van een vriend. 't Is nog niet duidelijk waaraan of waardoor hij gestorven is. Je kent Coolio van deze hits uit de jaren 90, "Gangsta's Paradise" en "See You When You Get There". ]]> Coolio werd verschillende keren veroordeeld, onder meer voor wapenbezit.

  We krijgen afwisselend zon en wolken vandaag, en het blijft meestal droog. Maxima rond 15 graden. Morgen vrij zonnig en droog bij 17 graden. Zaterdag veel regen, zondag wat droger. Maxima rond 17 graden.