Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Morgen bespreken de ministers van Volksgezondheid de corona-teststrategie. Blijven testen nodig na een hoogrisicocontact bijvoorbeeld? Collega/journalist Karel Lattrez blikt vooruit:  ]]> Huisartsen willen dat alvast een andere teststrategie, om de druk voor hen te verlagen. Zij pleiten voor een zelftest voor wie symptomen heeft.

  Er zijn acht verdachten opgepakt in een onderzoek naar sociale dumping. Dat gebeurde in ons land, Luxemburg en ItaliĆ«. Een 80-tal agenten voerden tegelijkertijd 30 huiszoekingen uit, samen met een 30-tal inspecteurs van de sociale inspectie. Alle verdachten zullen voor een Belgische onderzoeksrechter komen. Er werden ook 32 luxewagens en 300.000 euro cash in beslag genomen.

  Club Brugge heeft niet kunnen stunten tegen Manchester City. Het verloor in eigen huis met 1-5, in de derde wedstrijd in de Champions League. Doelman Simon Mignolet legt zich neer, bij de uitslag ]]> In de andere wedstrijd heeft PSG met 3-2 gewonnen van Leipzig. PSG blijft zo aan de leiding in de groep, City springt over Club naar de tweede plaats.

  Vannacht droog en zacht:  minima rond 15 graden. Ook morgen zacht, 18 graden, maar er vallen geregeld buien, lokaal met onweer, en veel wind. De dagen daarna ook nog veel wind en buien, en kouder.