Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en binnenkort ook op 107.1 en 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  In Antwerpen, in de buurt van Park Spoor Noord heeft een auto-bestuurder afgelopen nacht een grote schade aangericht bij een ongeval. Het gaat om een man van 32, hij reed wellicht aan een te hoge snelheid, verloor de controle over het stuur en vloog overkop. Een gevel en verschillende voertuigen werden beschadigd. Wouter Bruyns van de lokale politie: Zijn rijbewijs is voor 15 dagen ingetrokken.

  In het tennis heeft Elise Mertens zich geplaatst voor de finale van het WTA-toernooi in Praag. In de halve finale klopte ze de Tsjechische Kristyna Pliskova in 2 sets. Het werd 7-5 en 7-6. De finale speelt Mertens tegen de Roemeense Simona Halep OF haar landgenote Irina Begu. Zij spelen op dit moment hun halve finale.

  Bokskampioene Delfine Persoon is aangekomen in Engeland, voor haar revanche-kamp tegen de Ierse Katie Taylor. Persoon verloor vorige zomer van Taylor, in een kamp voor 4 titels, na een omstreden beslissing van de jury. Nu hoopt ze op een eerlijke wedstrijd: Persoon moet in Engeland eerst een week in quarantaine blijven door corona. Ze mag net op tijd buiten voor het kamp.

  Wisselend bewolkt en kans op onweersbuien bij 26 graden. Morgen eerst veel zon, later opnieuw kans op onweersbuien. Tot 30 graden dan.