Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Jozef Chovanec is niet gestorven door politiegeweld. Maar wel door een hersenletsel, omdat hij zijn hoofd tegen de celdeur had geslagen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek, waar ook experts van zijn familie aan meegewerkt hebben. Geen verrassing, zegt expert Faroek Ozgunes:  ]]> Chovanec stierf eind februari 2018, na z'n arrestatie op de luchthaven van Charleroi.

  De Inspiration 4 van Space X is afgelopen nacht veilig in de Atlantische Oceaan terechtgekomen. Vier grote parachutes vertraagden de afdaling van de capsule. De Inspiration 4 met vier bemanningsleden aan boord cirkelde 3 dagen lang op 590 kilometer hoogte rond de aarde. Daarmee is de eerste commerciële ruimtemissie een feit. Elon Musk reageerde al op Twitter:  "Gefeliciteerd, Inspiration4".

  In het voetbal is Club Brugge met 0-1 gaan winnen in Charleroi. Club is leider in de stand, met 1 punt meer dan Union. Dat won met 2-1 van Zulte Waregem. Nog gisteravond klopte KV Mechelen Oud-Heverlee Leuven met 2-0. OHL raakt zo niet weg onderaan de stand.

  Het WK wielrennen in ons land begint met een drama. De Deense ex-renner Chris Anker Sörensen is omgekomen bij een verkeersongeval in Zeebrugge. Sörensen was 37. Hij zou hier commentaar geven voor de Deense televisie.

  De dag begint zonnig. Later wat wolken en kans op een bui bij 21 graden. Morgen wisselend bewolkt en meestal droog bij 20 graden. Dinsdag en woensdag vrij zonnig. Vanaf donderdag kans op regen en iets frisser.