Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en op 107.1 en  binnenkort op 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Sinds een uur zit het Overlegcomité opnieuw samen, om te beslissen of er een lockdown komt. En hoe streng die dan zal worden. De maatregelen van twee weken geleden lijken helaas nog geen effect te hebben op de coronacijfers. Viroloog Steven Van Gucht: 

  Vakantieparken krijgen heel wat vragen. Klanten die een verblijft geboekt hebben voor de herfstvakantie twijfelen of ze nog wel kunnen en mogen komen. Crissy Bours van Landal: Sommigen klanten hebben hun boeking al geannuleerd.

  De Turkse stad Izmir is getroffen door een aardbeving. Die had een kracht van 6,6 en was tot 540 kilometer verderop te voelen. Op beelden is te zien dat gebouwen ingestort zijn. En er is sprake van een mini-tsunami in een deel van de stad:  zeewater stroomt er door de straten. Voorlopig zijn er nog geen berichten over slachtoffers. Izmir is de derde grootste stad van Turkije, met meer dan 4 miljoen inwoners.

  Vanmiddag bewolkt, met veel wind. Het is wel zacht, tot 16 graden. Morgen opnieuw erg zacht , tot 17 graden. Zondag meer bewolking met enkele buien.