Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Vlaams Onderwijs-minister Ben Weyts wil de booster-campagne voor leerkrachten zélf organiseren. Via een aparte voorrangsstroom in de vaccinatiecentra. Of door vaccinatiebussen naar de scholen te sturen. Dat heeft Weyts gezegd in Terzake. De ministers van Volksgezondheid beslisten eergisteren dat niemand voorrang krijgt. Omdat je sowieso de tijd na je laatste prik moet respecteren.

  Alle Britten moeten 3 maanden na hun tweede prik al een boosterprik kunnen krijgen. Nu is dat nog 6 maanden. Het advies komt van een expertengroep, die de Britse regering raad geeft. Datzelfde comité adviseert ook kinderen tussen 12 en 15 al hun tweede prik te geven, 3 maanden na de eerste.

  Australië stoot veel meer methaan uit dan 't zegt. Dat zeggen Nederlandse onderzoekers; die zes Australische steenkool-mijnen gemeten hebben, vanuit de ruimte. En wat blijkt:  de mijnen zijn goed voor 55 % van de totale uitstoot. Dat terwijl de mijnen maar voor 7 procent van de totale kolenproductie in 't land zorgen. Op de klimaattop in Glasgow beloofden meer dan honderd landen de uitstoot van methaan tegen 2030 met 30 procent te verminderen. Australië tekende die verklaring niet.

  Lionel Messi heeft voor de zevende keer de Gouden Bal gewonnen, de prijs voor de beste voetballer ter wereld. Messi haalde het VOOR Bayern Munchen-spits Robert Lewandowski en Jorginho van Chelsea. Cristiano Ronaldo werd zesde, Kevin De Bruyne knap achtste, en Romelu Lukaku twaalfde. *En Jeremy Doku eindigde als negende voor de Kopa-trofee, voor de beste speler jonger dan 21 jaar. Die prijs ging naar de Spanjaard Pedri, een middenvelder van FC Barcelona.

  Vannacht bewolkt en geleidelijk overal regen. Minima rond 2 graden. Morgen regen en meer wind, bij zo'n 10 graden. Woensdag en de volgende dagen blijft het wisselvallig. Vanaf donderdag ook weer kouder.