Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  In Sint-Amandsberg bij Gent was vanavond een gewelddadige home invasion. Twee dochters van 16 en 20 jaar waren alleen thuis toen twee onbekende mannen aanbelden. Ze deden zich voor als pakjesbezorgers. Toen één van de meisjes opendeed, viel hij haar aan met traangas en drong hij het huis binnen. Op zoek naar waardevolle spullen. De dochters konden hun ouders verwittigen; die waren pas de deur uit. Daarop kwam de politie meteen ter plaatse. Beide verdachten zijn opgepakt. En ook hun auto is in beslag genomen.

  Morgen staat een nieuwe corona-betoging gepland in Brussel. Er worden 100 duizend manifestanten verwacht uit héél Europa. Mensen die meer inspraak willen in het coronabeleid, maar ook corona-ontkenners en extreem-rechtse groeperingen. De politie is op alles voorbereid zegt collega/journalist Birgit Herteleer. ]]> De organisatie zélf zet 350 stewards in; om rellen te voorkomen.

  In het voetbal hebben Charleroi en AA-Gent 0-0 gelijk gespeeld. In de stand blijft Gent 5e, en Charleroi 6e. Eerder vanavond kon Beerschot nog eens winnen. 't Werd 3-1 tegen OH Leuven. En Sint-Truiden won van Seraing. Ook daar werd het 3-1.

  Vannacht blijft het bewolkt met kans op mist. Het koelt af naar een graad of 4. Morgen ook grijs met buien, af en toe komt de zon erdoor, we krijgen dan zo'n 6 graden. Begin volgende week hetzelfde weer.