Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en op 107.1 en  binnenkort op 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  N-VA dient een wetsvoorstel in om de avondklok af te schaffen. Ze willen dat er een parlementair debat over komt. Volgens fractieleider Peter De Roover is de maatregel niet in verhouding: 

  In Griekenland zijn 900 huizen onbewoonbaar na de aardbevingen van afgelopen week. Die troffen vooral het centrum van het land. Dat gebied telt veel gebouwen die meer dan 70 jaar oud zijn. De huizen moeten nu worden afgebroken, net als verschillende ziekenhuizen, scholen en kerken. Slachtoffers worden nu ondergeracht in tenten en campingcars.

  In het voetbal heeft Moeskroen met 1-0 gewonnen van Standard. Het enige doelpunt was een owngoal van Standard. Moeskroen doet onderaan een goeie zaak, 't heeft nu al 5 punten voorsprong op de laatste in de stand, Waasland-Beveren. Standard blijft 11e. Rond deze tijd begint de wedstrijd tussen leider Club Brugge en Zulte Waregem.

  En wielrennen. Tim Merlier heeft de GPJean-Pierre MonserĂ© gewonnen. Hij haalde het voor de Brit Mark Cavendish.

  Deze namiddag rustig en vrij zonnig weer, in het noorden wel wat meer wolken. De maxima liggen tussen 6 en 8 graden. Morgen wisselend bewolkt, en dezelfde temperaturen.