Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en binnenkort ook op 107.1 en 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Het aantal nieuwe gevallen met het coronavirus is dan toch licht gestegen. Voor de derde dag op rij al. Vanmorgen leek het aantal besmettingen nochtans gedaald, tot 80, maar de digitale tool van Sciensano was niet automatisch geüpdatet. De voorbije week zijn er gemiddeld 84 nieuwe gevallen per dag. Dat is één meer in vergelijking met twee weken geleden. Het aantal overlijdens en ziekenhuisopnames is wel gedaald. Gemiddeld sterven nu nog drie mensen per dag aan het coronavirus, en worden tien mensen met in het ziekenhuis opgenomen.

  Er zijn meer pleeggezinnen in Vlaanderen. In twee jaar tijd is het aantal met 15 procent gestegen, tot net geen 6.000. In een pleeggezin worden kinderen opgevangen die niet in hun eigen gezin terechtkunnen. Die kinderen worden meestal geplaatst door een jeugdrechter. Jan Brocatus van Plegzorg Vlaanderen: De meeste pleeggezinnen vind je in de provincie Antwerpen. Ook het aantal pleegkinderen is gestegen naar 7.700.

  Voormalig voetballer Thierry Henry heeft een sterk signaal gegeven, tegen racisme. Henry is tegenwoordig coach van de voetbalploeg van Montréal in Canada. Voor de wedstrijd tegen New England Revolution knielde Henry 8 minuten en 46 seconden. Dat is de tijd dat de zwarte arrestant George Floyd de knie van een politieagent op zijn nek kreeg. Floyd is daar ook aan overleden.

  Het is grijs met mogelijk een bui. Na de middag wordt het droog en zijn er opkaringen. Maxima rond 18 graden. In het weekend meestal droog met opklaringen bij 20 graden.