Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
5 Augustus 2022
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait 24/24u  soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
Nieuws
  Vooral groot feest, maar ook lokale rellen, na de winst van Marokko op het WK. In Gent, Kortrijk, Antwerpen en Brussel kwam vanavond veel volk op straat om samen te vieren. In Brussel kwam het toch tot confrontaties met een harde kern, vertelt journalist Wim Naert ]]> Ook in Antwerpen liep het even uit de hand. Het politiekantoor op het Kiel werd belaagd. Er zijn een 20-tal mensen opgepakt.

  Portugal is de laatste kwartfinalist op het WK Voetbal. Het werd 6-1 tegen Zwitserland. Christiano Ronaldo kwam pas in het laatste kwartier op het veld. Zijn vervanger scoorde drie keer. Portugal neemt het in de kwartfinales op tegen Marokko, dat eerder vanavond Spanje uitschakelde.

  De Trump Organization, da's het vastgoedbedrijf van ex-president Donald Trump heeft fiscale faude gepleegd. Dat heeft een jury beslist, zo meldt de procureur van New York. Trump zelf stond niet terecht op het proces. Op 13 januari wordt de straf bekendgemaakt.

  En vzw Kei-Jong uit Deurne heeft de 25e Wablieft-prijs gewonnen. Die bekroont een persoon of organisatie die zich inzet voor toegankelijk taalgebruik. Kei-Jong maakt heldere brochures voor kwetsbare jongeren, over thema's als mentaal welzijn, racisme en stemmen.

  Vannacht heel lokaal nog een bui en mogelijk mist, bij minima tussen -1 en 3 graden. Morgen wisselvallig, bij maxima tot 6 graden. De dagen daarna wordt het kouder:  overdag niet meer dan 1 of 2 graden. 't Is meestal droog.