Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  In het basket 3 tegen 3 heeft ons land zich niet kunnen plaatsen voor de finale. Ze verloren in de halve finale van Letland met 21-8. Sportjournalist Klaas Dewyngaert. ]]> Dat gaf ook speler Raf Bogaerts toe. Hij kijkt wel uit naar de wedstrijd om de bronzen medaille vanmiddag. ]]>

  Wout Van Aert is ontgoocheld na zijn tijdrit op de Spelen. Hij werd zesde op 1 minuut 40 van de winnaar, de Sloveen Primoz Roglic. ]]> Remco Evenepoel werd 9de.

  In het boogschieten is Jarno De Smedt uitgeschakeld. Hij verloor in de 16de finale van zijn Chinese tegenstander met 6-5.*Zeilsters Isaura Maenhout en Anouk Geurts zakken naar de 11de plaats in de tussenstand van het 49'er FX. Ze werden gediskwalificeerd in de zesde regatta na een valse start.

  Onze brandverzekering is in 10 jaar tijd bijna de helft duurder geworden. Dat blijkt uit cijfers van het Belgische Statistiekbureau. Volgens verzekeringskoepel Assuralia betaal je gemiddeld 326 euro per jaar. (Barbara Van Speybrouck: ) ]]> Ook dit jaar zullen de verzekeringen veel moeten betalen, door de overstromingen.

  Instagram neemt maatregelen om jonge gebruikers te beschermen. Als je jonger bent dan 18, zal je geen priv√©berichten of commentaar van vreemden meer krijgen. Die accounts worden automatisch priv√© gezet. Je moet dan eerst een volgverzoek accepteren, voor er interactie mogelijk is.

  Vanmiddag afwisselend zon en wolken met kans op een lichte bui. Maxima tot 22 graden met veel wind. Morgen meer zon en overwegend droog. De volgende dagen afwisselend zon en wolken met kans op een bui.