Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Meerdere vrouwen beschuldigen presentator Adriaan Van den Hoof van grensoverschrijdend gedrag. Bij de VRT zijn er verschillende meldingen binnengekomen. 't Zou onder meer gaan om fysieke agressie, maar NIET op de werkvloer. Eerder deze week raakte bekend dat Van den Hoof de televisiequiz 'Switch' niet meer zal presenteren. Volgens de VRT hebben de beschuldigingen daar niets mee te maken. Maar dat klopt niet, zegt onderzoeksjournalist Sven Van der Meulen; hij kon praten met verschillende vermoedelijke slachtoffers:  ]]> Adriaan Van den Hoof of z'n manager willen voorlopig niet reageren.

  Het apenpokkenvirus heeft zich bij ons mogelijk verspreid via een festival in Antwerpen. De organisatie heeft de bezoekers daarover zelf op de hoogte gebracht. 't Gaat om Darklands, het vond begin deze maand plaats. Er waren zo'n 15.000 bezoekers; voornamelijk homomannen. Viroloog Steven Van Gucht:  ]]> Dit weekend is er ook de Belgian Pride in Brussel. Experten vragen om voorzichtig te zijn.

  Vannacht bewolkt maar droog. Minima rond 13 graden. Morgen vrij zonnig bij zo'n 20 graden. Zondag wat warmer; 24 graden. Vanaf maandag wisselvallig met enkele buien. Dinsdag hetzelde weer, temperaturen rond 18 graden dan.