Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
5 Augustus 2022
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait 24/24u  soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
Nieuws
  In Ekeren, bij Antwerpen, is een jongen van 11 ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de lagere school. Het kind raakte bedolven onder een muurtje. Willem Migom van de politie ]]> De ouders en de leerkrachten worden opgevangen door slachtofferhulp.

  Het kernkabinet zit sinds 5 uur opnieuw samen voor de begrotingscontrole. Daar wordt al enkele weken over onderhandeld. Een akkoord zou ook niet voor vandaag zijn; volgens sommige bronnen is er nog wat meer tijd nodig. De deadline voor de begrotingscontrole is in principe 31 maart, dus vrijdag.

  Over driekwartier beginnen de Rode Duivels aan hun vriendschappelijke wedstrijd tegen en in Duitsland. Middenvelder Orel Mangala komt aan de aftrap. En Koen Casteels vervangt Thibaut Courtois in doel; dat wisten we al. Voor de rest is de opstelling dezelfde als tegen Zweden.

  Vanavond regen. Vannacht wel droog en minima rond 6 graden. Morgen wisselend bewolkt, en lokaal kan even het lichtjes regenen. 't Wordt zacht:  maxima tot 16 graden. Donderdag 15 graden, en buien. Vrijdag veel regen en 12 graden. Ook zaterdag nog nat, zondag iets beter en dan maxima tussen 9 en 11 graden.