Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en op 107.1 en  binnenkort op 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Pfizer levert maar 7.000 dosissen minder volgende week. En dus geen 40.000, zoals eerst gezegd. Dat laat de werkgroep die de vaccinaties regelt, weten. De geplande vaccinaties kunnen dus gewoon doorgaan. Pfizer kondigde gisteren dat hun productie tijdelijk vertraagt, omdat ze hun fabrieken willen aanpassen aan de grote vraag naar vaccins. Ons land waskwaad, omdat ze daar niet op voorhand waren over ingelicht.

  We boekten nu al de helft meer vakantiehuizen dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral in eigen land, want zal zeker tot maart moeten we in quarantaine als we terugkeren uit het buitenland. Ook Hanita Van der Meer van verhuurbedrijf Belvilla zag het aantal boekingen stijgen: 

  Zo'n 200 mensen uit de cultuursector hebben actie gevoerd aan het Muntplein in Brussel. De politiek mag niet vergeten dat cultuur heel belangrijk is, zeggen ze, en dan zeker voor ons mentale welzijn. Actrice Veerle Baetens: 

  In Nederland blijven de lagere scholen en de kinderdagverblijven langer dicht. Deze week was nog sprake van heropening op 25 januari, maar uit vrees voor de Britse corona-variant, wordt hetdus uitgesteld. De middelbare scholen blijven sowieso dicht tot 8 februari. Scholen en niet-essentiĆ«le winkels zijn er al een maand dicht.

  In het voetbal is Waasland beveren zwaar onderuit gegaan op het veld van Zulte Waregem, het verloor met 1-5. Waasland-Beveren staat nu laatste. Het neemt die plaats over van Moeskroen, dat won van Genk met 2-0. Vanmiddag al won KV Oostende van KV Kortrijk met 2-1.

  Minima vanavond tussen -1 en 0 graden, maar in de loop van de nacht stijgen de temperaturen en begint het te dooien. Morgen wisselend bewolkt en regenachtig bij 6 graden.