Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
5 Augustus 2022
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait 24/24u  soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
Nieuws
  't Is uitkijken voor websites die vastgoedmakelaars met elkaar vergelijken. En die je zouden moeten helpen om een goeie te vinden als je je huis of appartement wil verkopen. Sommige sites zijn vals en sturen je altijd naar hetzelfde kantoor. Dat ontdekten HLN en VTM Nieuws. Journalist/collega Joppe Nuyts:  ]]> Op de website stonden ook valse recensies. De Economische Inspectie en de unie van Vastgoedmakelaars starten allebei een onderzoek. Kantoren die in de fout gaan, riskeren een boete tot 80.000 euro.

  Opvallende ontdekking door de politie in Oostenrijk. Die haalde 6 kinderen uit een wijnkelder, onder wie een baby. De kinderen staan nergens ingeschreven, dus niemand kent hen. Agenten vielen er binnen omdat buurtbewoners kinderstemmetjes hadden gehoord. Er is een verdachte opgepakt:  een man van 54, vermoedelijk de vader. Er was ook een vrouw van 40 aanwezig, mogelijk de moeder.

  De Rode Duivels spelen op 28 maart een oefen-interland in en tegen Duitsland, in Keulen. Dat laat de Duitse bond weten. België en Duitsland speelden al 25 keer tegen elkaar. Onze Duivels konden maar 4 keer winnen en verloren 20 keer. De laatste derby tegen de Duitsers is wel al meer dan 10 jaar geleden.

  Vanavond bewolkt, vannacht klaart het op. 't Gaat lichtjes vriezen. Morgen begint de dag grijs, later krijgen we wat zon bij 3 graden. Zondag is het meestal grijs maar zo goed als droog bij 6 graden.