Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Het parket heeft daarnet nog een laatste update gegeven in de zaak rond de vermiste militair Jurgen Conings. "De politie en het leger zijn héél dicht geweest bij de plek waar zijn lichaam vandaag gevonden werd", dat zei procureur Frécéric Van Leeuw: 

  Morgen is het dan aan onze Rode Duivels. Hun laatste match in deze groepsfase, tegen Finland. Welke 11 spelers zullen opgesteld worden, da's nog een vraagteken. Bondscoach Roberto Martinez wil hier en daar nog wat wissels doen om elke speler genoeg speelminuten te geven als voorbereiding op de rest van het EK: De match tegen Finland start om 9 uur morgenavond. Aan een gelijkspel hebben we genoeg om groepswinnaar te worden.

  En onze nationale basketvrouwen, de Belgian Cats, hebben zich geplaatst voor de kwartifinales van het EK. Ze klopten Turkije met 63-31. De Cats zijn zo groepswinnaar en zitten zo bij de laatste 8. Samen met Frankrijk, Spanje en Servië zit ons land bij de grote favorieten om Europees kampioen te worden.

  Het wordt een regenachtige nacht. Lokaal ook kans op onweer. Het koelt af tot 16 graden. Ook morgen starten we de week nog met regen en onweer. Amper 20 graden nog. Dinsdag en woensdag blijft het fris maar wel overwegend droog.