Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en op 107.1 en  binnenkort op 107.3 FM. RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  In Brussel zijn de onderhandelaars voor een zogenaamde vivaldi-regering zonder akkoord uit elkaar gegaan. Ze zaten sinds 8 uur vanavond opnieuw samen, over de begroting. Maar 't zit muurvast; zegt journalist/collega Wim Naert: Eerder vandaag zijn co-formateurs Magnette en De Croo verslag gaan uitbrengen bij de koning. Die heeft hen gevraagd om zo snel mogelijk met een eindverslag te komen.

  Voetbalmakelaar Didier Frenay is opgepakt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Eerder vandaag vielen speurders bij Frenay binnen in Monaco en Luxemburg. Dat gebeurde in de zaak over mogelijk gesjoemel bij de transfer van Kevin de Bruyne naar Wolfburg, in 2014. Frenay is de tweede makelaar die in het dossier ondervraagd wordt, na Patrick De Koster. Die is intussen vrij met een enkelband.

  In het voetbal hebben Racing Genk en Oostende 2-2 gelijk gespeeld. Het was de eerste wedstrijd van Genk onder de nieuwe trainer Jess Thorup. In de stand hebben beide ploegen 9 punten. Oostende staat 10de en Genk 11de.

  Vannacht nog regenachtig maar in het westen geleidelijk droger. De komende dagen wisselvallig met buien maar wel zacht. Maxima tot 20 graden.