Home
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Contact
Frequenties
Leuven - Herent
106.7 FM
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM

Info
12 Juni 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR 2 via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 2'

Meer info
 
 
 
5 Juni 2020
RGR 2RGR 2 is het nieuwste radiostation voor Leuven, Herent, Oud-Heverlee, Lubbeek en Tielt-Winge en altijd via rgr2.be.

RGR 2 is vanaf nu te ontvangen in groot Leuven op 106.7 en 107.1 en Lubbeek 107.3 FM.

RGR 2 draait van 6 tot 18u meer vlaamse vrolijke hits : altijd muziek, altijd plezier.

RGR 2 draait van 18 tot 6u soft pop : enjoy the music.


 
 
 
 
Nieuws
  Er circuleren zogenaamde "pedo-handboeken" op het internet. Daarin staan tips om kinderen te lokken, en nog veel meer. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Laatste Nieuws. Je hoort Yves Goethals van de federale gerechtelijke politie:  ]]> Ook pedofielen in ONS land gebruiken de handboeken en de tips. Ze staan op het dark web. Da's een afgeschermd deel van het internet. Daardoor is het moeilijk om zulke dingen aan te pakken, zegt de politie:  ]]> In heel wat landen zijn zulke handboeken verboden, en dus strafbaar. Bij ons is daar discussie over.

  Nicole De Moor legt straks bij de koning de eed af als de nieuwe staatssecretaris voor Asiel en Migratie. Ze volgt Sammy Mahdi op, die sinds zaterdag voorzitter is van CD&V. De Moor is al jaren migratiespecialiste, en de kabinetschef van Mahdi:  ]]> Mahdi noemt De Moor "de warme Margaret Thatcher van Vlaanderen". Ze is 38, komt uit Sint-Gillis-Waas, maar woont nu in Anderlecht.

  Onze corona-cijfers blijven stijgen. Er belanden elke dag weer gemiddeld meer dan 100 mensen in het ziekenhuis. Een stijging met 32 procent tegenover een week geleden. Er horen ook elke dag meer mensen dat ze besmet zijn:  gemiddeld nu ruim 3.800. Da's plus 38 procent. Het aantal overlijdens door corona daalt wel nog. 't Zijn er nu gemiddeld 4 per dag.

  1 op de 7 werknemers in ons land blijft doorwerken als ze ziek zijn. VOOR corona was dat nog maar 1 op de 10. Dat blijkt uit een rondvraag van HR-bedrijf Securex. Nochtans leerde corona ons dat je voorzichtig moet zijn als je ziek bent. (Heidi Verlinden) ]]> Maar blijven werken als je ziek bent, is niet zonder gevaar. Zo vergroot je het risico op extra medische problemen, en zelfs een burn-out.

  De dodentol in Krementsjoek in Oekra├»ne loopt verder op. Gisteren sloeg daar een Russische raket in op een winkelcentrum, waar honderden mensen bijeen waren. Er zijn nu al 18 lichamen geborgen. Er vielen ook bijna 60 gewonden, van wie er 25 in het ziekenhuis liggen. En meer dan 40 mensen zijn vermist. Het gebouw is volledig afgebrand.

  We krijgen een vrij zonnige dag, later wel enkele stapelwolken. Maxima rond 23 graden. Morgen veel zon en tot 27 graden. Donderdag soms stevige regen, mogelijk met onweer. Bij zo'n 19 graden.