Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Gilla
Bend me shape me
1977
 
 
 
18:48
Gibson Brothers
Non stop dance
1976
 
 
 
18:45
Kool & The Gang
Get down on it
1981
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  De strengere coronamaatregelen hebben zware gevolgen voor de kledingwinkels. Die zien hun verkoop met de helft dalen. Dat is jammer genoeg een logisch gevolg van die maatregelen, zegt Isolde Delange van de Modeunie: De Modeunie vraagt de regering om de koopjesperiode te verschuiven van januari naar februari; om zo de winkeliers de kans te geven om langer aan de volle prijs te verkopen.

  Steeds meer regio's in Europa worden een rode vakantiezone. Dat blijkt uit de aangepaste reisadviezen van Buitenlandse Zaken. Frankrijk kleurt volledig rood. En dat geldt ook voor onder meer Denemarken, Polen en Hongarije. Ook steeds meer regio's in ItaliĆ« krijgen code rood, zoals Toscane en Lombardije. In heel Europa krijgt alleen het Spaanse eiland La Palma nog code groen. Code rood betekent dat reizen ten strengste afgeraden worden. Heel wat van die bestemmingen verbieden Belgen om er op vakantie te komen.

  Als de coronacijfers de komende weken niet dalen, dreigt er in november een lockdown. Dat zegt viroloog Steven Van Gucht. Vooral het aantal ziekenhuisopnames vormt een probleem.

  In Londen zijn 2 mensen om het leven gekomen na een ontploffing in een winkel. Brandweermannen zoeken nu nog verder onder het puin. Ze hebben 5 andere mensen kunnen redden, onder wie een kind. De schade is groot. Onder meer een kapsalon en een telefoon-winkel zijn volledig vernield. De hele buurt is afgesloten. De ontploffing zou veroorzaakt zijn door een gaslek.

  De Spanjaard Marc Soler heeft de tweede rit gewonnen in de Ronde van Spanje. De Sloveen Primoz Roglic won sprint van een groepje achtervolgers en werd tweede. Hij verstevigt zijn leidersplaats in het klassement.

  Vanavond afwisselend wolken en opklaringen en op de meeste plaatsen droog. Het gaat ook minder waaien. Morgen is het in het oosten bewolkt met soms lichte regen, in het westen droog met af en toe zon. Maxima tot 19 graden. Vrijdag nog kans op een bui. In het weekend droog met vrij veel zon.