Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Eddie Floyd
Knock on wood
1966
 
 
 
17:19
Julio Iglesias
Quiereme
1979
 
 
 
17:14
The Communards
Don't leave me this ...
1986
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
19 Juni 2022
Welkom Antwerpen!
Luister vanaf nu in de provincie Antwerpen via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR CLASSIC HITS nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR CLASSIC HITS.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je smartphone, ipad/tablet of PC/laptop

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  De Hoge Raad voor Justitie overweegt een onderzoek naar klassenjustitie, in de zaak-Reuzegom. De kritiek op de lichte straffen die werden uitgesproken houdt maar niet op. Ook de Kamercommissie Justitie vraagt om de zaak te onderzoeken. 't Is dan de bedoeling om het verloop van het proces te bekijken, en niet om bijvoorbeeld de daders opnieuw te vervolgen. Volgende week beslist de Hoge Raad voor Justitie of er effectief een onderzoek komt.

  En de kritiek op de zaak-Reuzegom is overgewaaid naar Nederland. In Den Haag hebben zo'n 100 mensen betoogd aan de Belgishe ambassade. collega/journalist Ken Van Beversluys was erbij:  ]]> Tijdens het proces stond racisme weinig centraal. Er zijn ook plannen om dit weekend in Rotterdam op straat te komen.

  Minister van Financiën Vincent Van Peteghem wil een onderzoek naar de marktafspraken van banken. Hij heeft dat gevraagd in een brief aan minister van Economie Dermagne ]]> Belfius verhoogde als eerste grootbank z'n rente op een gewone spaarrekening tot 0,9 procent. En ook de online Keytrade Bank verhoogde de rente al.

  De rook van de bosbranden in het Oosten van Canada hangt nu ook boven de VS. Onder meer in New York en Washington. Ze waarschuwen voor de slechte luchtkwaliteit. Correspondente Romina Van Camp:  ]]> Mensen krijgen de raad om zoveel mogelijk binnen te blijven.

  De Deen Mikkel Bjerg heeft de vierde etappe in de Dauphiné gewonnen. Hij was in een tijdrit over 30 kilometer sneller dan z'n landgenoot Vingegaard en de Fransman Cavagna. Bjerg neemt ook de leiderstrui over van de Fransman Christophe Laporte.

  Zon en wolken wisselen mekaar af, en plaatselijk kans op wat lichte regen. Maxima van 17 graden aan zee tot 24 graden in het centrum. Morgen hetzelfde weer en tot 27 graden. Vrijdag en zaterdag droog en zonnig en tot 30 graden. Zondag drukkend warm, en tot 28 graden dan.