Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Tears For Fears
Sowing the seeds of ...
 
 
 
04:34
Union Gap
Young girl
 
 
 
04:31
Bryan Adams
Its only love
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
15 Augustus 2019
RGR Classic Hits luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info klik hier.
 
 
 
 
6 Mei 2019
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  In het voetbal waren er vanavond 3 matchen van de vierde speeldag. Waasland-Beveren verloor op eigen veld van Racing Genk, het werd daar 0-4.**Eerder vanavond won KV Mechelen met 3-1 van Cercle Brugge. KV staat zo gedeeld eerste in de stand samen met Club Brugge.**En nog vanavond klopte KV Kortrijk Anderlecht, het werd 4-2. Speler-manager van Anderlecht Vincent Kompany is teleurgesteld: Anderlecht kon dit seizoen nog niet winnen en heeft amper 2 punten op 12.

  Op het EK Hockey in Antwerpen hebben onze Belgische vrouwen, de Red Panthers, gestunt. Ze speelden 1-1 gelijk tegen de absolute topfavoriet en dat is Nederland.

  De commotie over de vlaggen op Pukkelpop blijft maar aanhouden. De organisatie heeft de afgelopen dagen tientallen vlaggen in beslag genomen; zowel Vlaamse vlaggen als Vlaamse strijdvlaggen. Dat gebeurde na een incident met klimaatactiviste Anuna De Wever. De organisatie heeft zich al geëxcuseerd voor "mogelijke misverstanden" rond het verwijderen van die vlaggen. Maar die excuses zijn maar bedenkelijk, zegt fractieleider voor N-VA Peter De Roover. Die vond het onaanvaardbaar dat de organisatie van Pukkelpop zomaar de termen 'Vlaamse vlag' en 'collaboratievlag' door elkaar gebruikte: 

  Vannacht veel regen met minima rond een graad of 16. Morgen start regenachtig met lokaal een onweersbui. Later droger met opklaringen. Maxima tot een graad of 24. Begin volgende week meestal droog en meer zon.