Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Clout
Substitute
 
 
 
09:46
Dave Edmunds
I hear you knocking
 
 
 
09:43
Diana Ross
You Can't hurry love
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
15 Augustus 2019
RGR Classic Hits luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info klik hier.
 
 
 
 
6 Mei 2019
RGR classic hits

RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Er komen veel reacties op het overlijden van basketbal-legende Kobe Bryant. Die kwam gisteren om het leven in een helicoptercrash, samen met zijn dochter van 13 en 7 andere inzittenden. Hij was nog maar 41. Basketbalspeelster Ann Wauters kijkt enorm naar hem op.Op sociale media reageert de hele sportwereld geschokt. Bij ons zijn dat bijvoorbeeld Romelu Lukaku en Kim Clijsters. Clijsters noemt hem haar inspiratie. Ook internationaal wordt Bryant geĆ«erd door onder meer de Amerikaanse president Donad Trump, en Barack Obama. Onze gedachten zijn bij zijn familie, schrijven ze. Bryant laat een vrouw en nog 3 andere dochters achter.

  In Bagdad is een raketaanval uitgevoerd op de Amerikaanse ambassade. Daarbij is 1 gewonde gevallen. Er zijn 3 raketten afgevuurd. 1 ervan is op een restaurant op het ambassadedomein terecht gekomen. De Amerikaanse ambassade is al vaker het doelwit geweest van een raketaanval, maar het is de eerste keer dat iemand gewond raakt.

  Op de Australian Open heeft Elise Mertens zich samen met Aryna Sabalenka geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel. Ze wonnen van een Russisch-Amerikaans duo in 3 sets. Mertens en Sabalenka wonnen vorig jaar het dubbelspel op de US Open. Mertens verloor eerder haar 8ste finale in het enkelspel van de Roemeense Simona Halep, maar ze heeft zichzelf niks te verwijten, zegt ze: 

  Het wordt een regenachtige dag met buien en een goed voelbare wind. Het is wel zacht. De maxima schommelen rond 9 graden. Morgen hetzelfde weer met mogelijk een opklaring bij 6 graden.