Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Candi Staton
Young hearts run ...
1976
 
 
 
11:57
Joe Dolan
Make me an island
1969
 
 
 
11:54
Dave
Du coté de chez ...
1975
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Geen Belgische medaille op de tijdrit op de Spelen. De Sloveen Primoz Roglic won goud. Hij was veel sterker dan de rest. De Nederlander Tom Dumoulin was tweede op meer dan een minuut. Het brons was voor de Australiër Rohan Dennis. Wout Van Aert was 6de. Hij is ontgoocheld. ]]> Remco Evenepoel werd 9de. Het was een lastige wedstrijd, zei hij. ]]>

  In het boogschieten heeft Jarno De Smedt zich geplaatst voor de 16de finale. Hij schakelde zijn Japanse tegenstander uit met 6-2. *Slalomkajakker Gabriel De Coster is uitgeschakeld. Hij zette in de reeksen de 22ste tijd neer, niet goed genoeg voor de halve finale.*Zeilsters Isaura Maenhout en Anouk Geurts zakken naar de 11de plaats in de tussenstand van het 49'er FX. Ze werden gediskwalificeerd in de zesde regatta na een valse start.

  De Amerikaanse turnster Simone Biles zal morgen ook niet meedoen aan de individuele allroundfinale op de Spelen. Dat laat de Amerikaanse turnfederatie weten. Biles trok zich gisteren terug uit de teamfinale. Ze heeft mentale problemen. Het is nog niet duidelijk of ze zal meedoen aan de toestelfinale. Dat wordt pas later beslist, zegt de turnfederatie.

  Onze brandverzekering is in 10 jaar tijd bijna de helft duurder geworden. Dat blijkt uit cijfers van het Belgische Statistiekbureau. Volgens verzekeringskoepel Assuralia betaal je gemiddeld 326 euro per jaar. (Barbara Van Speybrouck: ) ]]> Ook dit jaar zullen de verzekeringen veel moeten betalen, door de overstromingen.

  Het Vaticaan is een proces gestart tegen een hooggeplaatste kardinaal en zijn medewerkers. Ze worden verdacht van fraude, witwassen en corruptie. De kardinaal stond in voor de financiën van het Vaticaan. Onder meer bij een vastgoeddeal in Londen zou hij zichzelf verrijkt hebben.

  Vanmiddag afwisselend zon en wolken met kans op een lichte bui. Maxima tot 22 graden met veel wind. Morgen meer zon en overwegend droog. De volgende dagen afwisselend zon en wolken met kans op een bui.