Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Bonnie Pointer
I Can't help myself
1979
 
 
 
19:05
The Motions
Wasted words
1965
 
 
 
19:02
Bb And Q Band
On the beat
1981
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
19 Juni 2022
Welkom Antwerpen!
Luister vanaf nu in de provincie Antwerpen via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR CLASSIC HITS nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR CLASSIC HITS.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  De organsiatie van het extreemrechtse festival Frontnacht eist een schadevergoeding. Ze willen dat de stad Ieper opdraait voor de gemaakte kosten; bijvoorbeeld voor podia en catering. Maar de bevoegde schepen liet al weten dat de stad daar niet voor gaat opdraaien. Ieper trok eerder vandaag de vergunning van het festival in. Er stonden neo-nazistische groepen op de affiche. Schepen van Evenementen Diego Desmadryl:  ]]>

  Op het strand van Koksijde is een vrouw van 55 om het leven gekomen. Dat meldt de kustreddingsdienst, An Beun vertelt wat er gebeurd is:  ]]> Wellicht werd de vrouw onwel, maar dat wordt nog onderzocht.

  Het nieuwe circulatieplan in het centrum van Brussel zal over een half jaar ongeveer geëvalueerd worden. Het nieuwe plan werd vandaag ingevoerd en moet het centrum autoluwer maken. Schepen voor Mobiliteit Bart Dhondt:  ]]> Het doel van de Brusselse regering is om in tien jaar tijd het hele gewest autoluwer te maken.

  In de VS is nu ook first lady Jill Biden besmet met corona. Dat meldt het Witte Huis. Ze heeft milde symptomen en ze gaat de komende dagen in isolatie. Jill Biden is 71. Haar echtgenoot, president Joe Biden, testte eind vorige maand ook positief op corona. Hij ging in isolatie, testte daarna negatief, maar 10 dagen later was z'n coronatest opnieuw positief. Begin deze maand werd hij genezen verklaard.

  Op het EK Baanwielrennen grijpt Nicky Degrendele naast een medaille in het keirin. Ze werd 4de. Keirin is een wedstrijd waarin een motor eerst het tempo bepaalt en dan weg rijdt, waarna de renners kunnen sprinten. Het goud is voor de Duitse Lea Friedrich, zij verlengt haar Europese titel. Ze is ook wereldkampioene in het keirin.

  Vanavond en vannacht nog altijd kans op enkele buien, lokaal met onweer. 't Koelt af tot zo'n 19 graden. Morgen wisselvallig en op veel plaatsen regen. Hier en daar kan het onweren. Maxima tot 25 graden. De rest van de week blijft het regenachtig bij zo'n 23 graden. Het weekend wordt droger.