Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Tina Turner
We Don't need ...
 
 
 
16:17
Looking Glass
Brandy
 
 
 
16:15
Louis Neefs
Jennifer jennings
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
15 Augustus 2019
RGR Classic Hits luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info klik hier.
 
 
 
 
6 Mei 2019
RGR classic hits

RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  N-VA kan niet geloven dat Open Vld voor een paarsgroene federale regering zou kiezen, zonder N-VA. Ondervoorzitter Lorin Parys sprak vanmiddag in VTM NIEUWS over schizofrenie in ons land. Dat deed hij naar aanleiding van het "beleefdheidsgesprek", zo noemt Parys het gesprek , dat N-VA gisteren had met informateur Paul Magnette.Magnette brengt morgen voor de 3de keer verslag uit bij de koning. Die beslist dan of N-VA-voorzitter Bart De Wever aan zet komt, of er wordt verdergegaan met een formule zonder N-VA.

  In Brussel hebben zo'n 2400 klimaatactivisten een grote mensenketting gevormd. Die stond rond een deel van de kleine Brusselse ring, het Vlaams en federaal parlement en het koninklijk paleis. De actie stond in het teken van de klimaattop die momenteel doorgaat in Madrid. De actievoerders eisen een ambitieuzer klimaatplan van onze regering.

  Op het EK Veldlopen in Lissabon, de hoofdstad van Portugal, zijn onze landgenoten Soufiane Bouchikhi en Isaac Kimeli zevende en achtste geworden in het landenklassement. De overwinning bij de mannen ging verrassend naar de Zweed Robel Fsiha ( lees :  FSJIE-AH).

  In Zonhoven heeft de Nederlandse Anne-Marie Worst de Superprestigeveldrit gewonnen voor haar landgenote Carmen Alverado. Wereldkampioene Sanne Cant werd zesde.

  Deze namiddag droger met kans op zon. Er staat wel een strakke wind, bij temperaturen tot 12 graden. Vanavond trekken er buien over het land. Ook morgen wisselvallig met veel wind en 7 graden dan.