Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Gibson Brothers
Que sera
 
 
 
11:45
Bee Gees
I started a joke
 
 
 
11:40
2 Belgen
Lena
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
15 Augustus 2019
RGR Classic Hits luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info klik hier.
 
 
 
 
6 Mei 2019
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  In Berlaar, in de provincie Antwerpen, is gisteravond een gewapende overval gepleegd op een fuif. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Twee gemaskerde mannen zijn de feestzaal binnengewandeld, gewapend met een mes. Bij de overval is geld buit gemaakt, hoeveel is niet duidelijk. Het is ook niet duidelijk of er slachtoffers zijn gevallen. Er is nog niemand opgepakt.

  In 35 Vlaamse steden en gemeenten is het vandaag autoloze zondag. En ook de klimaatcoalitie start rond deze tijd een actie, naar aanleiding van die Autoloze Zondag, in Brussel. Tot één uur vanmiddag stellen ze op het Jean Reyplein een klok in, zegt Dave Van Meel van de coalitie: Er worden ook verschillende toespraken gehouden over de hoogdringendheid van het klimaatprobleem.

  1 op de 10 jonge bestuurders heeft nog geen opfrissingscursus van z'n rij-opleiding gevolgd. Dat blijkt uit cijfers van het departement Mobiliteit van de Vlaamse overheid. Nochtans is zo'n 'terugkom-moment' in Vlaanderen al twee jaar verplicht voor bestuurders, zes maanden nadat ze hun rijbewijs hebben behaald. Nick Arys van het departement Mobiliteit van de Vlaamse overheid: In totaal 4.000 euro dus. De opfrissingscursus kost 102 euro. De bestuurders die te laat zijn om zo'n cursus te volgen, betalen nog eens 51 euro erbovenop.

  I'll be there for you van The Ramblers moet één van de bekendste soundtracks zijn van de voorbije decennia. Precies 25 jaar geleden werd de eerste aflevering van het Amerikaanse Friends uitgezonden. De komische serie gaat over 6 vrienden die lief en leed delen; Monica, Ross, Rachel, Joey, Chandler en Phoebe. Ze wonen in New York en brengen een groot deel van hun vrije tijd door in de koffiebar Central Perk.Na 15 seizoenen werd in 2004 de laatste aflevering van Friends uitgezonden, maar ook vandaag blijft de serie enorm populair. Elke dag bekijken nog zo'n vijf miljoen mensen - dertigers en veertigers, maar ook veel jongeren, de afleveringen op streamingdiensten als Netflix.

  Het blijft warm tot 25 graden, maar na de middag neemt de bewolking toe, en gaat het regenen vanaf het westen. Morgen droog met opklaringen en maxima tot 21 graden. Vanaf dinsdag zeer wisselvallig en frisser met regelmatig regen.