Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Pet Shop Boys
Always on my mind
1987
 
 
 
07:43
Beatles
No reply
1964
 
 
 
07:41
Millie Jackson
My man is a sweet ...
1972
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
19 Juni 2022
Welkom Antwerpen!
Luister vanaf nu in de provincie Antwerpen via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR CLASSIC HITS nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR CLASSIC HITS.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Er circuleren zogenaamde "pedo-handboeken" op het internet. Daarin staan tips om kinderen te lokken, en nog veel meer. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Laatste Nieuws. Journalist/Collega Joppe Nuyts:  ]]> Ook kindermisbruikers in ONS land gebruiken die handboeken:  ]]> In heel wat landen zijn zulke handboeken verboden, en dus strafbaar. Bij ons is daar discussie over.

  Nicole De Moor is de nieuwe staatssecretaris voor Asiel en Migratie. De partijraad van CD&V koos haar om Sammy Madhi op de volgen, die sinds zaterdag voorzitter is. De Moor is zijn voormalige kabinetchef. ]]> De Moor legt straks al de eed af bij de koning.

  Onze corona-cijfers blijven stijgen. Er belanden elke dag weer gemiddeld meer dan 100 mensen in het ziekenhuis. Een stijging met 32 procent tegenover een week geleden. Er horen ook elke dag meer mensen dat ze besmet zijn:  gemiddeld nu ruim 3.800. Da's plus 38 procent. Het aantal overlijdens door corona daalt wel nog. 't Zijn er nu gemiddeld 4 per dag.

  De tijdelijke werkloosheid in ons land staat weer op het niveau van VOOR de corona-pandemie. Dat blijkt uit cijfers van de RVA. Vorige maand ging het om iets meer dan 155.000 mensen. Bij de start van de pandemie waren meer dan een miljoen Belgen tijdelijk werkloos.

  De Blaarmeersen in Gent krijgt camera's, om snel te kunnen ingrijpen bij incidenten. Of als er teveel volk is. Da's beslist op de gemeenteraad. Eerder werd ook al beslist om niet-Gentenaars te laten betalen om binnen te mogen, en om een maximum-capaciteit van 4.500 bezoekers in te voeren.

  De dodentol na de Russische raketaanval op een winkelcentrum in Krementsjoek in Oekraïne blijft oplopen. Er zijn nu al 16 lichamen geborgen. Er vielen ook bijna 60 gewonden, van wie er 25 in het ziekenhuis liggen. Er zijn ook meer dan 40 mensen vermist. Het gebouw is volledig afgebrand. De raket sloeg in op het moment dat het erg druk was in het winkelcentrum. Er zouden meer dan 1.000 mensen binnen gezeten hebben.

  We krijgen een vrij zonnige dag. Maxima rond 24 graden. Morgen volop zon en tot 27 graden. Donderdag gaat het regenen bij 20 graden. Maar vanaf vrijdag komt de zon er weer door. Zondag halen we weer 25 graden.