Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Earth Wind And Fire
Fantasy
 
 
 
12:12
Hermans Hermits
No milk today
 
 
 
12:07
Spandau Ballet
Only when you leave
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
15 Augustus 2019
RGR Classic Hits luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info klik hier.
 
 
 
 
6 Mei 2019
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Er is eindelijk een akkoord over de brexit. De Europese en Britse onderhandelaars zijn het eindelijk eens geraakt. Collega/journalist Jelle Frencken aan het Europagebouw in Brussel: Om 3 uur deze namiddag start in Brussel een Europese Top. Daar zal het nieuwe akkoord verder besproken worden.

  In Asse in Vlaams-Brabant is een meisje van 12 gewond geraakt toen ze werd aangereden aan het zebrapad. De bestuurder van de auto pleegde vluchtmisdrijf. Het ongeval gebeurde vanmorgen op een drukke steenweg. De auto zou ook zonder lichten gereden hebben. Het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe zwaar de verwondingen zijn.

  De advocaten van Marc Dutroux willen dat psychiaters hem opnieuw onderzoeken. De strafuitvoeringsrechtbank in Brussel buigt zich daar op dit moment over. Dutroux zit intussen 23 jaar in de gevangenis. In 2004 werd ie veroordeeld tot levenslang. In de praktijk komt dat neer op 30 jaar cel. Maar z'n advocaten willen hem vervroegd vrijkrijgen. Collega/journaliste Nathalie Dyck volgt het.De kans dat hij vrijkomt is erg klein, want tijdens z'n proces hadden de psychiaters al gezegd dat Dutroux extreem gevaarlijk is.

  Meer dan 500 kankerpatiënten hebben vorig jaar eicellen, sperma of eierstokweefsel laten invriezen. Dat laat minister van Volksgezondheid Maggie De Block weten. De patiënten ondergaan een kankerbehandeling die hun vruchtbaarheid kan aantasten en zo kunnen ze later toch nog kinderen krijgen. Oncofreezing, het invriezen van voortplantingsmateriaal, wordt sinds 2017 terugbetaald voor onder andere kankerpatiënten.

  De Antwerpse Zoo gaat zwaar investeren. Er komt een nieuw complex voor onder meer de tijgers, sneeuwluipaarden en de zeeleeuwen. Goed voor 18 miljoen euro. Het huidige gebouw bestaat al 50 jaar, en is fel verouderd. Woordvoerster Ilse Segers.De Zoo hoopt dat het vernieuwde gebouw over een goeie twee jaar klaar is.

  Het is wisselend bewolkt met kans op enkele buien. Maxima tot 17 graden. Morgen erg wisselvallig, met buien of onweer en veel wind, tot 15 graden. Zaterdag blijft regenachtig.