Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Mfsb
Tsop
1973
 
 
 
18:22
Yes
Owner of a lonely ...
1983
 
 
 
18:17
Mamas And The Papas
Monday monday
1966
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
19 Juni 2022
Welkom Antwerpen!
Luister vanaf nu in de provincie Antwerpen via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR CLASSIC HITS nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR CLASSIC HITS.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je smartphone, ipad/tablet of PC/laptop

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Rond deze tijd beginnen de Rode Duivels, in Frankfurt, aan hun eerste EK-match tegen Slowakije. Bondscoach Domenico Tedesco kiest voor Castagne, Debast, Faes, en verrassend Carrasco in de verdediging. Onbegrijpelijk, vindt analist Marc Degryse:  ]]> Nog in onze groep heeft Roemenië vanmiddag overtuigend z'n eerste groepswedstrijd gewonnen. Het klopte Oekraïne met 3-0.

  De supporters kwamen deze namiddag al samen in Frankfurt, waar de match plaatsvindt. Onder meer Average Rob was erbij om hen helemaal klaar te stomen:  ]]>

  Tot daar het sportnieuws. Vlaams informateur Bart De Wever komt morgen met een startnota voor de Vlaamse regeringsvorming. Dat is te horen bij verschillende bronnen. De Wever zal zijn nota voorstellen aan Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere en Sammy Mahdi van CD&V.

  Het Deense farmabedrijf dat 2 antidepressiva niet meer aan ons land zou leveren, doet nu toch nog 2 leveringen. Dat meldt het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. 't Gaat om de medicijnen Nortrilen en Redomex, die zouden niet rendabel zijn in ons land. Minister Vandenbroucke:  ]]> 't Is niet duidelijk of er op lange termijn ook een oplossing is. Zo'n 300.000 Belgen gebruiken de medicijnen.

  Ontslagnemend staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole De Moor reageert op de ongerustheid in Zutendaal, in Limburg. Vanaf volgende week worden daar 60 asielzoekers opgevangen in een hotel. En de inwoners maken zich zorgen. De Moor reageert ]]> Ons land vangt nu 38.000 asielzoekers op.

  Wolken en opklaringen wisselen elkaar af. 't Is overwegend droog bij 21 graden. Morgen veel regen, met ook kans op onweer. We halen zo'n 19 graden. Woensdag en donderdag droger en zonniger. Vrijdag opnieuw wisselvallig, bij maxima tot 20 graden.