Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Robert Palmer
Best of both worlds
1978
 
 
 
16:40
Julien Clerc
Helene
1987
 
 
 
16:36
After The Fire
Der kommissar
1982
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Minister van Volksgezondheid Vandenbroucke roept op om nu alvast een mondmasker te dragen. Morgen ligt een nieuwe, algemene verplichting op de tafel van een vervroegd kernkabinet:  ]]> Vandenbroucke wil het Covid Safe Ticket ook graag uitbreiden naar evenementen binnen vanaf 50 personen, nu is dat 500.

  Zeven Grootouders voor het Klimaat zijn al wandelend vertrokken naar de VN-Klimaattop in Glasgow. Vanuit Edinburg zullen ze 100 kilometer afleggen. De klimaattop start volgende week vrijdag. Daar zullen ze onder meer de Klimaatjongeren en ook federaal klimaatminister Zakia Khattabi ontmoeten.

  En veel sport. Lotte Kopecky heeft geschiedenis geschreven:  ze is wereldkampioen in de puntenkoers. Ze is de allereerste Belgische wereldkampioen op dat nummer. En voor Kopecky is het haar tweede wereldtitel in het baanwielrennen, want in 2017 pakte ze samen met Jolien D'hoore goud in de ploegkoers. Kopecky reed trouwens al een knap WK:  ze haalde er deze week ook al twee keer zilver. En daarnet pakten Kenny De Ketele en Robby Ghys brons in de ploegenkoers.

  Ook een nieuwe prachtprestatie van Bashir Abdi. Hij heeft het Europees record op de marathon verbroken. Hij won in Rotterdam, in 2 uur 3 minuten en 36 seconden over. Da's 40 seconden sneller dan het vorige record. 2 maanden geleden pakte Abdi ook al brons op de Olympische Spelen in Tokio.

  In het voetbal hebben Antwerp en Club Brugge 1-1 gelijk gespeeld. Bj√∂rn Engels bracht Antwerp na een goed half uur 1-0 voor, Hans Vanaken maakte korte voor de rust gelijk. Club-trainer Philip Clement:  ]]> Door het gelijkspel staat Union alleen aan de leiding, Club volgt op twee punten. Op dit moment is de wedstrijd tussen Anderlecht en Beerschot aan de gang.

  Toon Aerts heeft de wereldbekerveldrit in Zonhoven gewonnen. Hij haalde het voor de Nederlander Lars van der Haar en Eli Iserbyt, die blijft leider in de tussenstand. Bij de vrouwen won de Nederlandse Denise Betsema, zij neemt meteen ook de leiding in de wereldbeker.

  Overal zonnig, bij maxima tot 14 graden. Ook vanavond helder; in het westen wel wat hoge bewolking. Morgen vrij veel wolken, en de zon komt er slechts af en toe door, bij opnieuw 14 graden. De dagen daarna droog en zon en wolken wisselen mekaar af, bij maxima tot 16 graden.