Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Emmylou Harris
You never can tell
1977
 
 
 
18:14
Beach Boys
Surfin usa
1962
 
 
 
18:10
Frank Boeien
Koud in mijn hart
1991
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  We leven de quarantaine-maatregelen goed na. Dat blijkt uit metingen van de Taskforce die onze telecom-data heeft geanalyseerd. Deze week gebeurde 79 procent van onze verplaatsingen in de buurt van onze woning. Minister van Telecom Philippe De Backer: Ook het aantal verplaatsingen buiten onze gemeente is met ruim de helft gedaald.

  In Antwerpen is een man opgepakt nadat hij in het gezicht van een politieagent heeft gespuwd. Dat gebeurde gisteravond toen de politie een privĆ©feestje op een appartement wilde stilleggen, zegt Krsitof Aerts van het parket: De man is voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die heeft hem aangehouden. Hij riskeert 2 jaar cel.

  Huurders van een sociale woning die door de corona-crisis minder verdienen zullen minder huur moeten betalen. Dat zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele. Voorwaarde is wel dat het minimum 20 procent minder is en ze moeten het ook kunnen bewijzen.

  In het West-Vlaamse Wingene zijn in een woonzorgcentrum 8 mensen besmet met het coronavirus. Het gaat om 5 bejaarden en 3 medewerkers. De bejaarden zitten in quarantaine op hun kamer, de medewerkers blijven thuis. Daarnaast zijn er nog enkele bewoners met dezelfde symptomen. Ze worden momenteel getest.

  In Madrid is intussen een vliegtuig uit China geland met 4 miljoen mondmaskers. Ze zullen verdeeld worden over ziekenhuizen in Spanje, Duitsland, Frankrijk en Groot-BrittanniĆ«.

  Vanavond zijn er meer wolken in het noorden van het land. Daar kan wat lichte regen uitvallen. De minima schommelen rond 3 graden. Morgen vallen er enkele buien en staat er veel wind. Het wordt ook kouder, zo'n 7 graden.