Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Kim Wilde
You came
1988
 
 
 
09:21
Reo Speedwagon
Roll with the ...
1976
 
 
 
09:19
Sam Cooke
Twistin the night ...
1962
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
19 Juni 2022
Welkom Antwerpen!
Luister vanaf nu in de provincie Antwerpen via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR CLASSIC HITS nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR CLASSIC HITS.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je smartphone, ipad/tablet of PC/laptop

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  N-VA wil ook in Wallonië opkomen. Dat zegt voorzitter Bart De Wever in een interview in Het Laatste Nieuws. Vandaag wil hij zelf geen interviews geven. Journalist Karel Lattrez vat de plannen samen:  ]]> Of N-VA hiervoor een soort zusterpartij zal oprichten, is nog niet duidelijk.

  In Brussel trekken CD&V en Les Engagés samen naar de kiezer. Ze zullen samen een federale lijst indienden. Op dit moment zit CD&V in de federale regering, terwijl Les Engagés in de oppositie zit.

  Het Israëlische leger zegt dat de oorlog tegen Hamas zo lang zal duren als nodig. Sinds gisterenochtend neemt het Gaza opnieuw onder vuur, na een pauze van zeven dagen. Volgens de Hamas-regering zijn zo sinds gisteren al zeker 184 Palestijnen gedood. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers ]]>

  Russisch president Poetin wil het aantal soldaten in het leger opnieuw verhogen. Er moeten 170.000 soldaten bijkomen. Poetin zegt dat dat nodig is omwille van de verhoogde bedreigingen vanuit Oekraïne. Het Russisch leger moet nu in totaal 2,2 miljoen mensen, waarvan 1,32 miljoen soldaten.

  Voetbal. De Red Flames, onze voetbalvrouwen, hebben in de Nations League 1-1 gelijk gespeeld tegen Schotland. Speelster Tessa Wullaert ]]> Dinsdag spelen ze hun laatste groepswedstrijd, tegen Nederland. Als ze winnen, en Engeland wint NIET van Schotland, dan kunnen de Flames nog naar de Final Four.

  En in onze competitie heeft Anderlecht met 1-3 gewonnen op het veld van Westerlo. Anderlecht blijft tweede in de stand en nadert voorlopig tot op 1 punt van leider Union. Westerlo blijft voorlaatste.

  Vanmorgen eerst mistig, maar de zon komt er vrij snel door. De maxima blijven steken op 1 graad. Morgen eerst droog en vrij zonnig, daarna meer wolken en vanaf de middag gaat het sneeuwen. Maxima tot 3 graden. Volgende week wisselvallig met regen, en geleidelijk wat zachter.