Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Bruce Hornsby And ...
The way it is
1986
 
 
 
11:47
Village People
Ymca
1978
 
 
 
11:42
Barry Manilow
Copa cabana
1978
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  De regels om te reizen binnen Europa zullen begin juni klaar zijn. Dat zegt premier Alexander De Croo op de Europese top in Portugal.Ons land gaat het reiscertificaat technisch uitwerken met Nederland en Luxemburg.

  De E34 tussen Antwerpen en Knokke is dit weekend in beide richtingen volledig dicht, ter hoogte van Waaslandhaven-Oost. Er wordt een nieuwe fietsbrug over de snelweg geplaatst. Dat gebeurd in het kader van de Oosterweelverbinding. 't Is beter om de omgeving te vermijden, want ook aan het knooppunt Sint-Anna Linkeroever zijn er werken, waardoor er ook hinder is op de omleidingen.

  In Turijn begint straks om 2 uur de Ronde van Italië. De eerste rit is een tijdrit. Victor Campenaerts is grote kanshebber. Maar 't is vooral uitkijken naar één grote comeback. Collega/wielerjournalist Stijn Vlaeminck: De Giro eindigt op 30 mei in Milaan.

  Vandaag is het buitenplan van start gegaan. Evenementen, cultuur en ook erediensten kunnen BUITEN weer met 50 mensen. En sinds vanmorgen 8 uur zijn ook de terrassen weer open. MET anderhalve meter tussen de tafels en ZONDER plexischermen; daar was gisteren heel wat om te doen. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlingen: Er zal voorlopig niet streng gecontroleerd worden op de schermen. Het kon de pret bij de klanten alvast niet bedervan vanmorgen, zoals hier in Loppem: 

  Op het Moskeeplein in Oost-Jeruzalem zijn gisteravond bijna twee honderd Palestijnen gewond geraakt bij gevechten met de Israëlische politie. Ook een 20-tal agenten raakten gewond. Het begon als een protest tegen de uitzetting van Palestijnse families. Maar op een bepaalde moment keerden betogers zich tegen de politie; ze gooiden met stenen en flessen naar agenten. Die reageerden met flitsgranaten en rubberkogels, ook in de moskee.

  Er valt nog wat regen, vooral in het westen. In de loop van de namiddag wordt het wel droog, met opklaringen en maxima tot 17 graden. Morgen lokaal 28 graden, maar er is ook kans op onweer, ook vooral in het westen. Na het weekend licht wisselvallig en 18 graden.