Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Queen
Somebody to love
 
 
 
09:31
Paul Anka
Put your head on my ...
 
 
 
09:27
Bob Marley
No woman no cry
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR Classic Hits via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR 60s 70s & 80s'

Meer info
 
 
 
10 Februari 2020
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  Op alle Belgische luchthavens houdt de luchthavenpolitie stiptheidsacties. Ze protesteren omdat ze naar eigen zeggen met te weinig zijn en geen goed werkmateriaal hebben. Joeri Dehaes van het ACV legt uit wat die acties inhouden: Collega/journalist Ken Van Beversluys is op Zaventem: 

  We rijden almaar vaker te snel met de auto. Dat blijkt uit de nationale on-veiligheidsenquête van verkeersinstituut Vias. Ze hebben 6.000 Belgen gepolst naar hun rijgedrag. Stef Willems: Ook over ons rijgedrag op de fiets valt iets te zeggen. Meer dan de helft geeft toe dat ze al gefietst hebben met een glas op en een kwart rijdt al eens zonder licht in het donker.

  In Oekraïne zijn rellen uitgebroken bij de terugkeer van landgenoten uit Wuhan. De relschoppers zijn bang voor het coronavirus. 45 Oekraïners, die geëvacueerd waren uit Wuhan, werden met een bus naar het ziekenhuis gebracht. Omwonenden bekogelden de bus met stenen en probeerden die tegen te houden. De geëvacueerden raakten uiteindelijk toch in het ziekenhuis en zullen daar 2 weken in quarantaine blijven.

  Op de dag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen zal op de homepage van Youtube alleen reclame te zien zijn voor president Trump. Hij heeft er alle advertentieruimte op die dag opgekocht. Dat zou hem meer dan 900.000 euro kosten. De verkiezingen zijn op 3 november.

  AA Gent heeft z'n heenwedstrijd in de 16e finales van de Europa League verloren. Het werd 1-0 op het veld van AS Roma. Eerder op de avond kon ook Club Brugge niet winnen van Manchester United. Daar werd het 1-1. Club-trainer Philippe Clement: 

  De dag begint zonnig en koud. Na de middag meer meer wolken, maar het blijft wel droog. De maxima schommelen rond 10 graden. Morgen zwaarbewolkt met soms wat motregen en veel wind. Maxima rond 11 graden.