Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Stevie Wonder
Sir duke
 
 
 
09:26
Elton John
Goodbye yellow brick ...
 
 
 
09:24
Chuck Berry
Johnny be good
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
104.9 FM
Aarschot
107.6 FM
Zuiderkempen
106.8 FM
Heist o/d Berg
107.1 / 107.6 FM
Lier
107.1 FM
Info
6 Mei 2019
RGR classic hitsRGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.
 
 
 
Nieuws
  't Is de tweede zitdag in de zaak rond mogelijke match-fixing in ons voetbal. In Brussel komen vandaag de advocaten van KV Mechelen aan het woord. Journalist Ken Van Beversluys volgt het daar voor ons en blikt vooruit: KV Mechelen zou geprobeerd hebben om eind vorig seizoen de degradatiestrijd te beïnvloeden. Morgen is Waasland-Beveren aan de beurt. De voetbalbond hoopt ten laatste op 30 juni op een definitieve uitspraak.

  Ruim een kwart van de Vlamingen voelt zich arm. Dat staat in "De Grote Geld-enquête" van VTM Nieuws. Ze komen elke maand maar net rond, of gaan in het rood. Soms slaan ze daarom een maaltijd over, of stellen ze een doktersbezoek uit. Volgens oppositiepartij SP.A is er de voorbije regeerperiode te weinig gebeurd om de armoede terug te dringen. Voorzitter John Crombez: De regeringspartijen zeggen dat ze WEL maatregelen genomen hebben. Zo krijgt iedereen meer netto-loon door de taxshift, zeggen ze.

  Er komt een label voor diervriendelijk vlees. Dus vlees waarbij rekening gehouden wordt met het welzijn van het dier. Vlaams minister Ben Weyts: Ex-Boerenbond-topman Piet Vanthemsche zal het systeem de komende maanden uitwerken. In Nederland bestaat zo'n label al.

  De taalvaardigheid van hogeschoolstudenten daalt. 3 op de 10 scoren onvoldoende bij een basistest Nederlands. Dat heeft Hogeschool Odisee onderzocht, de resultaten staan in De Standaard. Talenbeleidcoördinator An De Moor: Volgens de onderzoekers is er te weinig aandacht voor taal in de eindtermen.

  Het wordt een grijze dag met mogelijk wat motregen en maxima rond 14 graden. Morgen begint grijs, in de namiddag opklaringen bij 18 graden. Woensdag wisselend bewolkt en overwegend droog bij opnieuw 18 graden.