Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Usura
Open your mind
 
 
 
06:20
Sigala
Living without you
 
 
 
06:16
Dance 2 Trance
Power of american ...
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Sommige delen langs de kust van Florida in de VS staan onder water. Na de doortocht van de orkaan Ian. Die bracht windstoten mee van ongeveer 240 kilometer per uur, en bakken regen. Ian veroorzaakte een stormvloed van ruim 3 en een halve meter hoog. Gouverneur Ron Desantis zegt dat de piek wel voorbij is:  ]]> Bijna 2 miljoen gezinnen zitten zonder stroom in Florida. Ian trekt nu verder het land in, waardoor het water aan de kust wel niet meer zal stijgen.

  Een Frans vrachtschip met duizend ton aan hulpgoederen is onderweg naar Oekraïne. Het gaat onder meer om brandweerwagens en apparatuur om mijnen op te ruimen. Daarnaast heeft het schip ook 25 ton aan medische apparatuur en 60.000 voedselrantsoenen bij. De totale waarde van de lading bedraagt 10 miljoen euro. 't Is het grootste humanitaire transport, sinds Rusland Oekraïne eind februari binnenviel.

  In de VS is rapper Coolio overleden. Hij was 59 en werd dood gevonden in het huis van een vriend. 't Is nog niet duidelijk waaraan of waardoor hij gestorven is. Je kent Coolio van deze hits uit de jaren 90, "Gangsta's Paradise" en "See You When You Get There". ]]> Coolio werd verschillende keren veroordeeld, onder meer voor wapenbezit.

  We krijgen afwisselend zon en wolken vandaag, en er kunnen enkele buitjes vallen. Maxima rond 14 graden. Morgen ongeveer hetzelfde weer bij 17 graden.