Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU

Dance department
 
 
 
02:00

Dance department
 
 
 
01:00

Dance department
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Morgen ontmoet Ursula Von der Leyen Boris Johnson. De Europees Commissie-voorzitter en de Britse premier houden crisisoverleg over de brexit. De onderhandelingen zitten opnieuw muurvast, ze geraken het maar niet eens over de voorwaarden. Europa-kenner Hendrik Vos: Of er nu een akkoord is of niet, op 1 januari stapt het Verenigd Koninkrijk hoedanook uit de EU.

  En we blijven nog even in het Verenigd Koninkrijk, want de burgemeester van Liverpool is gearresteerd. Hij wordt verdacht van corruptie bij bouwprojecten. Samen met 4 anderen pakte de politie hem op. De labour-partij heeft de burgemeester ook geschorst als lid.

  In het voetbal hebben Zulte-Waregem en Anderlecht gelijkgespeeld. Het werd 2-2. 't Is al het achtste gelijkspel op rij voor paars-wit. Trainer Vincent Kompany: In het klassement staat Anderlecht nu met 23 punten op plaats 7. Zulte Waregem strandt voorlopig op de 14de plaats, met 15 punten.

  Het is droog vannacht met brede opklaringen. Minima rond het vriespunt. Morgen wolken en opklaringen en 5 graden. Zondag vrij zonnig en 4 graden.