Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Carlos
The silmarillia 2007
 
 
 
08:49
Jorja Smith
Little things gypsy ...
 
 
 
08:46
Justin Timberlake
Can't stop the ...
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
8 Juni 2023
Welkom Vlaams-Brabant & Brussel!Luister vanaf nu in de provincie Vlaams-Brabant & Brussel via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR DANCE nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR DANCE.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Vlaams-minister president Jambon roept z'n regering samen over het stikstofdossier. Dat is te horen bij verschillende partijen. De vergadering komt er na het negatief advies van Raad van State. Die was erg kritisch over het decreet dat N-VA en Open VLD deze zomer indienden. Dat gebeurde toen zonder coalitiepartner CD&V. Over een uur komt de regering samen.

  Experten verwachten dat de prijs voor zonnepanelen met zo'n 10 procent zal dalen. 't Komt doordat er een groot aanbod is, zegt energieconsultant Alex Polfliet ]]> Wachten met zonnepanelen te installeren, raden experts niet aan. Want dan profiteer je ook minder snel van je investering.

  In ons land zijn bijna 2.500 ziekenhuisbedden leeg, door personeelsgebrek. Er is gewoon niet genoeg personeel om de mensen die opgenomen zouden worden, te verzorgen. Dat schrijft La Libre. 't Gaat in totaal om zo'n 4 procent van de bijna 63.500 ziekenhuisbedden in ons land. Volgens de sector zullen de bedden ook nooit allemaal heropend worden. Onder meer omdat er tegenwoordig vaker met dagopnames gewerkt wordt.

  Vrijwillig binnengebrachte wapens mogen binnenkort ook effectief vernietigd worden. Dat meldt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. Tot nu bleven die wapens vaak liggen op politiekantoren, door een lacune in de wapenwet ]]> In beslag genomen wapens konden al vernietigd worden.

  In Congo is een kolonel van het leger ter dood veroordeeld, voor een dodelijke schietpartij tijdens een betoging. Er vielen toen 57 burgerdoden. De doodstraf wordt in Congo nog regelmatig uitgesproken, maar al 20 jaar niet meer uitgevoerd. Het wordt dan levenslang. De advocaat gaat in beroep.

  En vanaf vandaag kan je tickets kopen voor het EK voetbal volgend jaar in Duitsland. Dat moet via de website van de UEFA, vanaf 2 uur vanmiddag, en gebeurt via een loterij. Je weet dus nog niet voor wélke match je een ticket koopt. Het goedkoopste kost 30 euro, het duurste 1.000 euro. Onze Rode Duivels kunnen zich eind volgende week met zekerheid plaatsen voor het EK, ze moeten daarvoor winnen van en IN Oostenrijk.

  Vandaag eerst buien en vrij veel wind, bij maxima tot 19 graden. Later zonnige perioden, maar de kans op een bui, blijft. En 't wordt dan enkele graden frisser. Vanaf morgen droger en vaak zonnig. Met in het weekend weer maxima boven de 20 graden.