Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Avicii Ft. Aloe ...
Sos
 
 
 
15:07
Roger Sanchez
Another chance
 
 
 
15:04
Robin Schultz Ft. ...
Speechless
Meer

Download App
Nieuws
  In Brussel heeft de politie zo'n 250 gele hesjes ingesloten aan het Noordstation. De politie moest ook pepperspray gebruiken, nadat enkele betogers zich agressief gedroegen. De gele hesjes wilden gaan betogen aan de Europese wijk, maar hun betoging was niet goedgekeurd. En dus hebben we hen tegengehouden, zegt Ilse Van De Keere van de politie.Het Noordstation zelf is ook afgesloten. In totaal werden al 21 gele hesjes opgepakt. Een TWEEDE groep betogers zou nu wel door de straten trekken, daar is voorlopig niet meer informatie over.

  Je kan nog een uur elektronisch stemmen. De stembureau's waar je met pen en papier moest stemmen, zijn een uur geleden gesloten. Daar is het tellen van de stemmen dus al begonnen. Over een uur worden de eerste uitslagen verwacht.

  Ook de Antwerpse liberalen hebben gereageerd op de demarche van Antwerps sp.a-kopstuk Jinnih Beels. Zij zei vanmiddag dat ze Bart De Wever wil opvolgen als Antwerps burgemeester, als die Vlaams minister-president zou worden. De Wever reageerde al dat er op dit moment geen vacature is. En nu zegt Philippe De Backer van Open Vld op Twitter dat het ongepast is om het burgemeesterschap te claimen. Hij zegt erbij dat z'n partij niet in een coalitie met een rode burgemeester gestapt is.

  Wolken en opklaringen wisselen mekaar af. Het blijft wel meestal droog, bij maxima tot 22 graden. Morgen gaat het regenen en wordt het frisser.