Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Tiesto X Moguai
Explode
 
 
 
18:00
Bart Smolders & Nico ...
B2b radioshow
 
 
 
17:57
Hurricane Strike
Time up
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
8 Juni 2023
Welkom Vlaams-Brabant & Brussel!Luister vanaf nu in de provincie Vlaams-Brabant & Brussel via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR DANCE nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR DANCE.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  In Brussel zijn 60.000 mensen door de straten getrokken voor de Pride. Dat meldt de politie. De Pride is elk jaar een hoogdag voor de LGBTQIA+-gemeenschap in ons land. Ook het leger is aanwezig:  ]]> Thema dit jaar is "Overal veilig". Want iedereen moet zichzelf kunnen zijn, en dat ook gewoon overal kunnen tonen. Vanavond gaan ze wel nog feesten aan de Kunstberg.

  In Moelingen in Voeren, in de provincie Limburg, zijn de stroomproblemen zo goed als opgelost. Dat zegt de burgemeester, Joris Gaens. De inwoners zaten de hele dag zonder elektriciteit door de wateroverlast van afgelopen nacht:  ]]> Vanmorgen werd er een tijdelijke noodgenerator geïnstalleerd, om toch een beetje te helpen.

  Intussen ruimen de inwoners van Voeren alles op, na de zware overstromingen. Zowat 150 huizen liepen onder water. Premier De Croo en Vlaams minister-president Jambon gingen zelf kijken. Jambon herhaalde dat de Vlaamse regering de overstromingen wil laten erkennen als ramp, waardoor de slachtoffers meer steun krijgen. *Om nieuwe overstromingen in Voeren te vermijden, zijn er maatregelen nodig in Wallonië. Dat zegt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir. Wij grepen wel al in, zegt ze:  ]]>

  De Italiaan Filippo Ganna heeft de 14de rit in de Ronde van Italië gewonnen, een tijdrit over ruim 31 kilometer. Ganna was daarin sneller dan de Sloveen Tadej Pogacar, die zijn leidersplaats wel verstevigt. Edward Theuns finishte als beste Belg, op de 45ste plaats, op 4 minuten van Ganna.*En de Ier Sam Bennett heeft de konginnenrit in de Vierdaagse van Duinkerke gewonnen. Hij won de sprint en verstevigt z'n leidersplaats.

  Max Verstappen vertrekt morgen opnieuw vanuit pole-position voor de Grote Prijs Formule 1 van Emilia-Romagna in Italië. Hij was al voor de zevende keer dit seizoen de snelste in de kwalificaties, in evenveel GP's. De Australiër Piastri staat naast Verstappen op de eerste startij. De Brit Norris en de Monegask Lerclerc staan op de tweede rij.

  Vanavond nog kans op enkele buien, vannacht wordt het droog. Maar het blijft wel overwegend bewolkt. Minima rond 10 graden. Morgen is het meestal grijs met plaatselijke buien bij 21 graden. Maandag hetzelfde weer. Vanaf dinsdag meer regen, en zo'n 19 graden.