Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Dj's
Dance department
 
 
 
23:00
Adam Beyer
Dance department
 
 
 
22:00
Nicky Romero
Dance department
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  In Sint-Amandsberg bij Gent was vanavond een gewelddadige home invasion. Twee dochters van 16 en 20 jaar waren alleen thuis toen twee onbekende mannen aanbelden. Ze deden zich voor als pakjesbezorgers. Toen één van de meisjes opendeed, viel hij haar aan met traangas en drong hij het huis binnen. Op zoek naar waardevolle spullen. De dochters konden hun ouders verwittigen; die waren pas de deur uit. Daarop kwam de politie meteen ter plaatse. Beide verdachten zijn opgepakt. En ook hun auto is in beslag genomen.

  Morgen staat een nieuwe corona-betoging gepland in Brussel. Er worden 100 duizend manifestanten verwacht uit héél Europa. Mensen die meer inspraak willen in het coronabeleid, maar ook corona-ontkenners en extreem-rechtse groeperingen. De politie is op alles voorbereid zegt collega/journalist Birgit Herteleer. ]]> De organisatie zélf zet 350 stewards in; om rellen te voorkomen.

  In het voetbal hebben Charleroi en AA-Gent 0-0 gelijk gespeeld. In de stand blijft Gent 5e, en Charleroi 6e. Eerder vanavond kon Beerschot nog eens winnen. 't Werd 3-1 tegen OH Leuven. En Sint-Truiden won van Seraing. Ook daar werd het 3-1.

  Vannacht blijft het bewolkt met kans op mist. Het koelt af naar een graad of 4. Morgen ook grijs met buien, af en toe komt de zon erdoor, we krijgen dan zo'n 6 graden. Begin volgende week hetzelfde weer.