Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Maine
Who are you
 
 
 
03:10
Imanbek & Goodboys
Goodbye
 
 
 
03:06
Purple Disco Machine
Exotica
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Als het veilig kan, mogen de terrassen op 1 mei weer open. Dat vindt viroloog Steven Van Gucht. Het staat op de agenda van het Overlegcomité, morgenvroeg.En Van Gucht vindt ook dat we weer meer mensen mogen zien, als de cijfers blijven dalen: 

  Ons land beslist morgen of we beginnen met de vaccinaties met Johnson en Johnson. Amerika zet die prikken on hold, na 6 gevallen van zeldzame bloedklonters. Vaccinoloog Pierre Van DammeEr zijn al ruim 30.000 Johnson en Johnson vaccins geleverd aan ons lnad. Die zouden normaal vanaf eind deze week gezet worden.

  De agente die in een voorstad van Minneapolis een zwarte man doodschoot, heeft ontslag genomen. Volgens de korpschef vergiste ze zich toen ze haar taser wilde nemen en schoot ze per ongeluk met haar pistool. De gemeenteraad drong al aan op een ontslag. Zowel de korpschef als de agente zijn opgestapt.

  Het wordt opnieuw een koude nacht, met minima rond het vriespunt. Morgen en donderdag geregeld buien, rond 10 graden. Vanaf vrijdag wordt het droger en zachter.