Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
TI'm Berg
Bromance
 
 
 
14:06
Voicetrack 1
Popper rgr peter
 
 
 
14:03
Mr Belt & Wezol
Its not right but ...
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
8 Juni 2023
Welkom Vlaams-Brabant & Brussel!Luister vanaf nu in de provincie Vlaams-Brabant & Brussel via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR DANCE nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR DANCE.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Vanaf vandaag kan je online je belastingsaangifte invullen. Grote veranderingen zijn er niet tegenover vorig jaar. De vormgeving is wel wat veranderd. En er zijn minder codes, zegt administrateur-generaal van de Fiscaliteit Wouter De Ryck:  ]]> Dat zijn er zo'n 150.000 meer dan vorig jaar. Voor de papieren versie heb je tijd tot en met 30 juni. Online kan het tot en met 15 juli.

  De Vlaamse Scholierenkoepel is kritisch voor de Vlaamse toetsen, die vanaf vandaag afgenomen worden bij duizenden leerlingen. Die brengen extra stress met zich mee. Voorzitter Lore Sleeckx:  ]]> Ze vragen ook feedback op de toetsen. En transparantie. Tellen ze bijvoorbeeld mee voor de deliberaties? Scholen kunnen dat zelf beslissen.

  In het westen van Rusland staan verschillende energie-sites in brand na aanvallen met drones. 't Gaat om elektriciteitscentrales en brandstofdepots. Volgens de Russen vielen er geen slachtoffers. Het Oekraïense leger heeft de aanvallen intussen opgeëist.

  Vanmiddag en vanavond buien maar ook droge momenten, met soms zon, bij 9 graden. Morgen is het bewolkt met wat regen en 10 graden. Vrijdag buien en 13 graden. Zaterdag en zondag beginnen zonnig, later meer wolken en kans op een bui. 't Wordt zachter, rond 17 graden.