Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Duke Dumont
Therapy
 
 
 
09:40
Vize Ft. Laniia
Stars
 
 
 
09:37
Lmc Vs U2
Take me to the ...
Meer

Download App
Info
15 Augustus 2019
RGR luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR Dance'

Meer info klik hier.
 
 
 
Nieuws
  Er komen veel reacties op het overlijden van basketbal-legende Kobe Bryant. Die kwam gisteren om het leven in een helicoptercrash, samen met zijn dochter van 13 en 7 andere inzittenden. Hij was nog maar 41. Basketbalspeelster Ann Wauters kijkt enorm naar hem op.Op sociale media reageert de hele sportwereld geschokt. Bij ons zijn dat bijvoorbeeld Romelu Lukaku en Kim Clijsters. Clijsters noemt hem haar inspiratie. Ook internationaal wordt Bryant geĆ«erd door onder meer de Amerikaanse president Donad Trump, en Barack Obama. Onze gedachten zijn bij zijn familie, schrijven ze. Bryant laat een vrouw en nog 3 andere dochters achter.

  Bijna 1.600 Belgen zijn de afgelopen 4 jaar opgelicht door zogenaamde vriendschapsfraudeurs. Dat zegt de Economische Inspectie. De zogenaamde valse vrienden zoeken hun slachtoffers op sociale media of datingsites. Ze slagen er in om hun slachtoffers geld afhadig te maken. Goed voor een bedrag van ruim 13 miljoen euro in 4 jaar tijd. Maar volgens experten is dat maar het topje van de ijsberg, Kamerlid Leen Dierick: Slachtoffers kunnen zich melden op de website:  te mooi om waar te zijn punt be

  In China zijn nu al 80 mensen gestorven als gevolg van het coronavirus. Meer dan 2.700 mensen zijn besmet. Na de VS en Japan gaat nu ook Frankrijk haar landgenoten weghalen uit Wuhan. Wie terugkeert, moet wel 2 weken in quarantaine blijven. In Frankrijk zijn 3 besmettingen met het coronavirus vastgesteld.

  In het voetbal heeft Antwerp met 2-1 gewonnen van Zulte Waregem. Antwerp blijft derde in de stand en nadert net als AA Gent tot op 8 punten van leider Club Brugge. Club Brugge speelde 2-2 gelijk op het veld van Kortrijk. Het tweede gelijkspel op rij voor Club Brugge. Doelman Simon Mignolet.

  De Amerikaanse zangeres Billie Eilish is de grote winnares bij de Grammys. Dat zijn zowat de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen. Ze won er 5. Onder meer die voor beste nieuwe artiest en song van het jaar, voor haar hit "Bad Guy".Billie Eilish is pas 18. De Gentse broers van Soulwax waren genomineerd in de categorie 'best remixed recording', maar ze vielen niet in de prijzen.

  Het wordt een regenachtige dag met buien en een goed voelbare wind. Het is wel zacht. De maxima schommelen rond 9 graden. Morgen hetzelfde weer met mogelijk een opklaring bij 6 graden.