Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Brick And Lace
Love is wicked
 
 
 
06:25
Clean Bandit & Topic ...
Drive
 
 
 
06:22
Bob Sinclar Feat ...
We could be dancing
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Jozef Chovanec is niet gestorven door politiegeweld. Maar wel door een hersenletsel, omdat hij zijn hoofd tegen de celdeur had geslagen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek, waar ook experts van zijn familie aan meegewerkt hebben. Geen verrassing, zegt expert Faroek Ozgunes:  ]]> Eind deze maand is er een reconstructie in de zaak. Chovanec stierf eind februari 2018, na z'n arrestatie op de luchthaven van Charleroi.

  De Inspiration4 van Space X is net na 1 uur vannacht veilig in de Atlantische Oceaan terechtgekomen. Vier grote parachutes vertraagden de afdaling van de capsule voordat hij in het water belandde. De Inspiration4 had vier bemanningsleden aan boord en cirkelde 3 dagen lang op 590 kilometer hoogte rond de aarde. Daarmee is de eerste commerciële ruimtemissie succesvol afgesloten. Elon Musk reageerde al op Twitter:  "Gefeliciteerd, Inspiration4".

  In het voetbal is Club Brugge met 0-1 gaan winnen in Charleroi. Charles De Ketelaere scoorde de enige goal in de blessuretijd. Club is leider in de stand, met 1 punt meer dan Union. Dat won met 2-1 van Zulte Waregem. Nog gisteravond klopte KV Mechelen Oud-Heverlee Leuven met 2-0. OHL raakt zo niet weg onderaan de stand.

  Het WK wielrennen in ons land begint met een drama. De Deense ex-renner Chris Anker Sörensen is omgekomen bij een verkeersongeval in Zeebrugge. Sörensen was 37. Hij zou hier commentaar geven voor de Deense televisie.

  De dag begint zonnig. Later wat wolken en kans op een bui bij 21 graden. Morgen wisselend bewolkt en meestal droog bij 20 graden. Dinsdag en woensdag vrij zonnig. Vanaf donderdag kans op regen en iets frisser.