Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Hysteria Bingo ...
Dance department
 
 
 
20:00
R3hab
Dance department
 
 
 
19:59
Dvbbs And Borgeous
Tsunami
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  We boekten nu al de helft meer vakantiehuizen dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral in eigen land, want zal zeker tot maart moeten we in quarantaine als we terugkeren uit het buitenland. Ook Hanita Van der Meer van verhuurbedrijf Belvilla zag het aantal boekingen stijgen: 

  Zo'n 200 mensen uit de cultuursector hebben actie gevoerd aan het Muntplein in Brussel. De politiek mag niet vergeten dat cultuur heel belangrijk is, zeggen ze, en dan zeker voor ons mentale welzijn. Actrice Veerle Baetens: 

  In het voetbal is Waasland beveren zwaar onderuit gegaan op het veld van Zulte Waregem, het verloor met 1-5. Waasland-Beveren staat nu laatste. Het neemt die plaats over van Moeskroen, dat won van Genk met 2-0. Vanmiddag al won KV Oostende van KV Kortrijk met 2-1.Om kwart voor negen is ook de wedstrijd Charleroi- KV Mechelen gestart.

  Minima vanavond tussen -1 en 0 graden, maar in de loop van de nacht stijgen de temperaturen en begint het te dooien. Morgen wisselend bewolkt en regenachtig bij 6 graden.