Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Adam Beyer
Dance department
 
 
 
22:00
Nicky Romero
Dance department
 
 
 
21:00
Hysteria Bingo ...
Dance department
Meer

Download App
Nieuws
  Morgen is het 21 juli en dat betekent, onze nationale feestdag. Het zwaartepunt van de feestelijkheden ligt in Brussel. Daar is er ondermeer de traditionele kerkdienst Te Deum en later op de dag ook het militaire défilé. Maar waarom vieren we eigenlijk de Belgische feestdag op 21 juli? Collega/journaliste Eva Peeters legt het uit: Net zoals elk jaar zal onze koninklijke familie ook aanwezig zijn op de verschillende evenementen.

  Autobouwer Volvo roept een half miljoen wagens terug naar de garage omdat die in brand zouden kunnen vliegen. Er kan een probleem zijn met één van de onderdelen in de motor. Dat zou kunnen smelten en in het ergste geval dus in brand vliegen. Volgens Volvo is dat ook al een paar keer gebeurd. Het gaat om Volvo's gebouwd vanaf 2014 ondermeer de types V40, V60 en XC60.

  Racing Genk heeft de Supercup tegen KV Mechelen gewonnen. Het werd 3-0. Het was al van 2011 geleden dat landskampioen Genk nog eens de Supercup kon pakken. Het is meteen ook de eerste zegen voor nieuwe Genk-trainer Felice Mazzu.

  Vannacht klaar het op met minima rond 14 graden. Morgen start bewolkt met kans op lichte regen, na de middag klaart het op met wat zon en temperaturen tot een graad of 24. Vanaf maandag:  veel zon en de temperaturen die stijgen.