Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Duke Dumont
Red light green ...
 
 
 
02:38
Netsky Ft. Bazzi & ...
I Don't even know ...
 
 
 
02:35
Faithless
Insomnia
Meer

Download App
Nieuws
  Vanaf morgen starten er opnieuw werken aan de E17 tussen Zwijnaarde en Destelbergen. Sylvie Syryn van het Agentschap Wegen en Verkeer: Maar ook vanavond en vannacht zal er al hinder zijn. Je hoort Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum: De werken zullen duren tot eind augustus.

  In ArgentiniĆ«, in Zuid-Amerika, zitten nog altijd grote delen van het land zonder elektriciteit. Dat komt door een gigantische stroompanne. Ondertussen zegt de Argentijnse president dat de panne "deels verholpen" is. Dat merkt ook de Vlaamse Karin Dhadamus, zij zat meer dan 9 uur zonder elektriciteit.De oorzaak zou een storing op het net zijn.

  In Hongkong zijn vandaag twee miljoen mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de omstreden uitleveringswet. Dat zijn er dubbel zoveel als bij de vorige betoging. De nieuwe wet zou het makkelijker maken om criminelen uit Hongkong uit te leveren aan China. De regering liet gisteren al weten dat ze tijdelijk niet meer zal praten over dat wetsvoorstel, maar de betogers vragen een definitieve intrekking.

  Vannacht droog met opklaringen. Minima rond een graad of 10. Morgen en dinsdag meer zon en 't wordt ook warmer met temperaturen tot een graad of 25 of zelfs meer. Vanaf dinsdagnacht wel kans op onweer.