Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Eurythmics
Love is a stranger
 
 
 
16:00
Tones And I
Dance monkey
 
 
 
15:57
Camelphat
Breathe
Meer

Download App
Info
15 Augustus 2019
RGR luisteren via je TV?Proximus TV klant... luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline en zoek naar 'RGR Dance'

Meer info klik hier.
 
 
 
Nieuws
  Sommige rechtbanken hebben last van ongedierte. Op sociale media circuleren foto's van een rat die over de vensterbank van een kantoor loopt in het Brussels gerechtsgebouw. In het Gents gerechtsgebouw zitten ze dan weer met muizen. De problemen zijn al vaker aangekaart bij de minister, zegt Ella Neirinck van de socialistische vakbond: De vakbonden willen dat het probleem preventief wordt aangepakt.

  Een pater van een internaat in Gent, die in 2012 al eens veroordeeld werd voor aanranding en het bezit van kinderporno, wordt opnieuw verdacht van kindermisbruik. Hij kreeg een straf met uitstel en kon aan de slag gaan in de Centraal Afrikaanse Republiek, voor hulporganisatie Caritas. Vorige zomer ging hij daar weer weg. Maar er kwam daar een nieuwe klacht voor kindermisbruik binnen. Die wordt nu onderzocht.

  Luis Enrique wordt opnieuw bondscoach van de Spaanse nationale ploeg. 5 maanden geleden stopte hij om zijn zieke dochter bij te staan. Het meisje is intussen overleden. Enrique gaat nu opnieuw aan de slag. Zijn assistent Robert Moreno nam het al die maanden over. Spanje verloor met hem geen enkele wedstrijd in de kwalificaties voor het EK.

  Vanmiddag af en toe zon bij 7 graden. Morgen vrij zonnig en 6 graden. Vanaf donderdag ook iets zachter.