Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Dimitri Vegas & Like ...
Dance department
 
 
 
22:00
Yves V
Dance department
 
 
 
21:00
Hysteria Bingo ...
Dance department
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
8 Juni 2023
Welkom Vlaams-Brabant & Brussel!Luister vanaf nu in de provincie Vlaams-Brabant & Brussel via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR DANCE nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR DANCE.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Op het WK Atletiek Indoor heeft onze landgenoot Alexander Doom goud gepakt op de 400 meter. Doom liep een tijd van 45 seconden 25 honderdsten, een nieuw Belgisch record. De Noor Karsten Warholm werd 2de, de Jamaicaan Rusheen McDonald 3de. Het is de 2de gouden medaille voor ons land in Glasgow. Gisteren pakte Noor Vidts goud in de vijfkamp.***Onze landgenoot Michael Obasuyi werd 7de in de finale van de 60 meter horden. Hij bleef amper één honderdste boven zijn Belgisch record.

  Het aantal nachtelijke weekendongevallen in de provincie Antwerpen is vorig jaar licht gedaald. In 2023 gebeurde er 444 ongevallen, 10 minder dan het jaar ervoor. Gouverneur Cathy Berx:  ]]> Ook vanavond en vannacht zijn er weer WODCA-controles in de provincie Antwerpen. Er worden zo'n 160 agenten ingezet. Bijna alle politiezones doen mee.

  Koopkracht wordt hét thema voor de partij Vooruit bij de komende verkiezingen. Ze hebben vandaag hun programma voorgesteld. Voorzitter Melissa Depraetere:  ]]>

  Vanavond en vannacht is het betrokken met vooral regen in het westen van het land. Minima rond 7 graden. Morgen begint nog droog, daarna regen bij een graad of 14.