Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Katnuf
Van mij zijn
 
 
 
19:40
Partystarter
Fortune drop that ...
 
 
 
19:37
Taylor Swift
Lavender haze
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  In Ekeren, bij Antwerpen, is een jongen van 11 ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de lagere school. Het kind raakte bedolven onder een muurtje. Willem Migom van de politie ]]> De ouders en de leerkrachten worden opgevangen door slachtofferhulp.

  Het kernkabinet zit sinds 5 uur opnieuw samen voor de begrotingscontrole. Daar wordt al enkele weken over onderhandeld. Een akkoord zou ook niet voor vandaag zijn; volgens sommige bronnen is er nog wat meer tijd nodig. De deadline voor de begrotingscontrole is in principe 31 maart, dus vrijdag.

  Over driekwartier beginnen de Rode Duivels aan hun vriendschappelijke wedstrijd tegen en in Duitsland. Middenvelder Orel Mangala komt aan de aftrap. En Koen Casteels vervangt Thibaut Courtois in doel; dat wisten we al. Voor de rest is de opstelling dezelfde als tegen Zweden.

  Vanavond regen. Vannacht wel droog en minima rond 6 graden. Morgen wisselend bewolkt, en lokaal kan even het lichtjes regenen. 't Wordt zacht:  maxima tot 16 graden. Donderdag 15 graden, en buien. Vrijdag veel regen en 12 graden. Ook zaterdag nog nat, zondag iets beter en dan maxima tussen 9 en 11 graden.