Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Ytram Martin Garrix ...
Fire
 
 
 
13:56
Icona Pop
I love it mashup
 
 
 
13:53
Kygo X Donna Summer
Hot stuff
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Het Overlegcomité zit samen om te beslissen of er een lockdown komt. En hoe streng die zal worden. Streng genoeg, zegt corona-commissaris Pedro Facon: Experts dringen aan op een lockdown. De huidige maatregelen zijn gewoon niet voldoende, dat zegt epidemioloog Pierre Van Damme: 

  Het Crisiscentrum vraagt om niet samen te troepen op begraafplaatsen. Die oproep komt er vlak voor het Allerheiligen-weekend. Viroloog Steven Van Gucht: De stad Aalst voert zelfs éénrichtingsverkeer in op de kerkhoven. Met nadarhekkens en pijlen op de grond, zodat mensen veilig kunnen wandelen.

  Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès heeft het ziekenhuis verlaten. Ze gaat nu thuis herstellen van haar corona-besmetting. Wilmès lag ruim een week op intensieve zorg. Sinds eergisteren op een gewone ziekenhuiskamer. Pas na de herfstvakantie begint ze opnieuw te werken.

  Vanmiddag bewolkt, met veel wind. Het is wel zacht, tot 16 graden. Morgen opnieuw erg zacht , tot 17 graden. Zondag meer bewolking met enkele buien.