Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Martin Garrix
Higher ground
 
 
 
16:22
Martin Solveig And ...
Juliet & romeo
 
 
 
16:19
Reel 2 Reel
Move it
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Wouter Vandenhaute wordt de nieuwe voorzitter van voetbalclub Anderlecht. Hij volgt Marc Coucke op. Vandenhaute investeert samen met ex-speler-trainer Vincent Kompany geld in de club. Coucke nam in december 2017 Anderlecht over. Vandenhaute werd twee maanden geleden extern adviseur. Om voorzitter te kunnen worden zal hij zijn aandelen in het managementbureau Let's Play verkopen. Dat begeleidt ook voetballers. Wanneer de machtsoverdracht precies zal gebeuren, is nog niet bekend. Marc Coucke blijft wel hoofdaandeelhouder van de club.

  Het aantal uren dat er vorige maand in ons land via uitzendarbeid gewerkt is, is sterk gedaald. Dat blijkt uit de cijfers van Federgon, de federatie van uitzendkantoren. Er was vorige maand bijna 30 procent minder uitzendarbeid dan in de maand maart. Tegen het einde van de maand was er weer een stijging. Dat wijst erop dat het dieptepunt van de crisis voorbij is voor de sector.

  In Antwerpen voorzien de universiteit, de hogescholen en de stad vanaf vandaag stille studieplekken. Die zijn bedoeld voor studenten die thuis niet rustig kunnen studeren. De stad zelf stelt 140 locaties ter beschikking. Onderwijsschepen Jinnih Beels: Ook in Brussel kunnen 250 blokkende studenten terecht op stille studieplekken.

  Zonnig deze namiddag, tot 22 graden. En het blijft erg mooi, in het weekend rond 25 graden.