Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Solomun
Tuk tuk
 
 
 
15:15
Peter Luts
Made 2 move
 
 
 
15:12
Riton
Friday
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Horeca-uitbaters mogen hun overdekte terrassen langer laten staan. Tot eind maart VOLGEND jaar, en dat zonder vergunning. Minister Demir: Veel uitbaters hadden afgelopen zomer ge├»nvesteerd in terrassen; ze hoeven die nu dus niet meteen af te breken. Als de coronacijfers het toelaten kan de horeca op 1 mei heropstarten.

  Er komen ruim 4.300 extra plaatsen bij in de Vlaamse middelbare scholen. Minister Weyts: Het gaat in totaal om 50 projecten. In de Vlaamse rand komen er ruim 1.300 plaatsen bij.

  Opnieuw een medaille voor ons land op het EK atletiek indoor in Polen. Thomas Carmoy pakte brons in het hoogspringen. Hij haalde het met een sprong over 2 meter 26 centimeter. Het gaat om de 4de medaille voor ons land:  2 keer goud, 1 keer zilver en nu dus ook 1 keer brons.

  En onze landgenoot Toma Nikiforov heeft goud gepakt op het Grand Slam judotoernooi in Oezbekistan, in de klasse tot 100 kilogram. Hij won met ippon.

  Deze namiddag rustig en vrij zonnig weer, in het noorden wel wat meer wolken. De maxima liggen tussen 6 en 8 graden. Morgen wisselend bewolkt, en dezelfde temperaturen.