Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Peter Luts
Made 2 move
 
 
 
02:15
Felix Jaehn Ft. Nea ...
No therapy
 
 
 
02:11
Roberto Surace
Joys
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  In Brussel zijn de onderhandelaars voor een zogenaamde vivaldi-regering zonder akkoord uit elkaar gegaan. Ze zaten sinds 8 uur vanavond opnieuw samen, over de begroting. Maar 't zit muurvast; zegt journalist/collega Wim Naert: Eerder vandaag zijn co-formateurs Magnette en De Croo verslag gaan uitbrengen bij de koning. Die heeft hen gevraagd om zo snel mogelijk met een eindverslag te komen.

  Voetbalmakelaar Didier Frenay is opgepakt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Eerder vandaag vielen speurders bij Frenay binnen in Monaco en Luxemburg. Dat gebeurde in de zaak over mogelijk gesjoemel bij de transfer van Kevin de Bruyne naar Wolfburg, in 2014. Frenay is de tweede makelaar die in het dossier ondervraagd wordt, na Patrick De Koster. Die is intussen vrij met een enkelband.

  In het voetbal hebben Racing Genk en Oostende 2-2 gelijk gespeeld. Het was de eerste wedstrijd van Genk onder de nieuwe trainer Jess Thorup. In de stand hebben beide ploegen 9 punten. Oostende staat 10de en Genk 11de.

  Vannacht nog regenachtig maar in het westen geleidelijk droger. De komende dagen wisselvallig met buien maar wel zacht. Maxima tot 20 graden.