Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Wout
Dance department
 
 
 
20:54
Jaydee
Plastic dreams
 
 
 
20:50
Usher
Omg its zombie ...
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  De deal is eindelijk rond:  Dries Mertens gaat naar Galatasaray in Turkije. Hij heeft er een contract voor 1 seizoen getekend, met een optie voor een extra jaar. Mertens krijgt er het rugnummer 10. Mertens komt over van Napels, waar hij een legende is. Hij vertelde daarnet waarom hij voor Galatasaray koos:  ]]> Mertens is 35. Hij gaat in Turkije zowat 3 miljoen euro verdienen, bovenop 1 miljoen euro tekengeld.

  Vlaams Milieu-minister Zuhal Demir verdedigt de beslissing van de droogte-commissie. Die neemt geen extra maatregelen tegen de aanhoudende droogte. Ook al gaat het nog een hele tijd niet regenen:  ]]>

  De organisatoren van de Dodentocht in Bornem nemen extra maatregelen tegen de hitte. Wandelaars krijgen onderweg water, ze kunnen hier en daar hun flesje vullen, en ook fans langs de weg mogen helpen. (Woordvoerster Ilse Robyn) ]]> 13.000 wandelaars beginnen vrijdagavond aan een tocht van 100 kilometer. Ze krijgen 24 uur om de finish te halen.

  Vanavond en vannacht wordt het helder en koelt het af tot zo'n 14 graden. Morgen veel zon en rond 28 graden. Vanaf woensdag wordt het tropisch.