Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Moby
We are all made of ...
 
 
 
17:14
Regi
Horen zien en ...
 
 
 
17:10
Pink
Never gonna not ...
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  De Hoge Raad voor Justitie overweegt een onderzoek naar klassenjustitie, in de zaak-Reuzegom. De kritiek op de lichte straffen die werden uitgesproken houdt maar niet op. Ook de Kamercommissie Justitie vraagt om de zaak te onderzoeken. 't Is dan de bedoeling om het verloop van het proces te bekijken, en niet om bijvoorbeeld de daders opnieuw te vervolgen. Volgende week beslist de Hoge Raad voor Justitie of er effectief een onderzoek komt.

  En de kritiek op de zaak-Reuzegom is overgewaaid naar Nederland. In Den Haag hebben zo'n 100 mensen betoogd aan de Belgishe ambassade. collega/journalist Ken Van Beversluys was erbij:  ]]> Tijdens het proces stond racisme weinig centraal. Er zijn ook plannen om dit weekend in Rotterdam op straat te komen.

  Minister van Financiën Vincent Van Peteghem wil een onderzoek naar de marktafspraken van banken. Hij heeft dat gevraagd in een brief aan minister van Economie Dermagne ]]> Belfius verhoogde als eerste grootbank z'n rente op een gewone spaarrekening tot 0,9 procent. En ook de online Keytrade Bank verhoogde de rente al.

  De rook van de bosbranden in het Oosten van Canada hangt nu ook boven de VS. Onder meer in New York en Washington. Ze waarschuwen voor de slechte luchtkwaliteit. Correspondente Romina Van Camp:  ]]> Mensen krijgen de raad om zoveel mogelijk binnen te blijven.

  De Deen Mikkel Bjerg heeft de vierde etappe in de Dauphiné gewonnen. Hij was in een tijdrit over 30 kilometer sneller dan z'n landgenoot Vingegaard en de Fransman Cavagna. Bjerg neemt ook de leiderstrui over van de Fransman Christophe Laporte.

  Zon en wolken wisselen mekaar af, en plaatselijk kans op wat lichte regen. Maxima van 17 graden aan zee tot 24 graden in het centrum. Morgen hetzelfde weer en tot 27 graden. Vrijdag en zaterdag droog en zonnig en tot 30 graden. Zondag drukkend warm, en tot 28 graden dan.