Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Disturbed
Sound of silence ...
 
 
 
15:19
Fiocco
Spread the word ...
 
 
 
15:15
Rihanna
Sos
Meer

Download App
Frequenties
Leuven
106.7 FM
Tielt-Winge - Lubbeek
107.3 FM
 
Leuven - Oud-Heverlee
107.1 FM
Info
8 Juni 2023
Welkom Vlaams-Brabant & Brussel!Luister vanaf nu in de provincie Vlaams-Brabant & Brussel via DAB+ (kanaal 10A)

⚠️ WAT IS DAB+?
Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne. Verbinding maken met een DAB+ radio gaat op verschillende manieren. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale DAB+ ontvanger. Deze ontvanger pikt digitale radiosignalen op uit de lucht en jij ziet de radiostations gewoon verschijnen in een lijst, meestal alfabetisch gerangschikt.

⚠️ HOE LUISTEREN NAAR DAB+?
Staat RGR DANCE nog niet in je lijst?
- Laat je toestel opnieuw scannen via een volledige scan (full scan)
- Zoek naar RGR DANCE.
- Vanaf nu hoor je ons digitaal en kraakvrij

Heb je nog vragen hierover?
Stuur ons gerust een berichtje met je vraag...
 
 
 
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Voormalig Amerikaans president Trump reageert voor de tweede keer op de moordaanslag gisteren. Volgens hem was het God die het ondenkbare heeft voorkomen. Trump werd tijdens een verkiezingsmeeting in Pennsylvania beschoten. Hij raakte daarbij gewond aan zijn oor. In het publiek viel 1 dode en 3 zwaargewonden. De dader werd doodgeschoten door de politie. Het gaat om een man van 20 die op een dak in de buurt lag. Zijn motief is nog niet bekend.

  De veiligheidsplannen voor de Republikeinse conventie morgen worden herbekeken. Tijdens die bijeenkomst wordt Trump officieel aangeduid als Republikeinse presidentskandidaat. Door de aanslag worden er nu extra maatregelen genomen, zegt Amerika-correspondente Greet De Keyzer vanuit Washington:  ]]> Mogelijk worden er wel bepaalde evenementen geschrapt.

  Lotte Kopecky heeft de ronde van Italië niet kunnen winnen. In de laatste etappe is het haar niet gelukt om haar seconde achterstand op Elisa Longo Borghini goed te maken. Die pakt dus de eindzege. Ritwinst vandaag was voor de Mauritiaanse Kim Le Court. Kopecky pakt wel de puntentrui. En onze andere landgenote Justien Ghekiere wint het bergklassement.

  Vanmiddag wisselend bewolkt en zo goed als droog bij 22 graden. Vanavond en vannacht klaart het wat op. Morgen begint vrij zonnig, later neemt de bewolking toe, gevolgd door buien en mogelijk onweer. We halen rond 25 graden. Dinsdag buien en 20 graden. Vanaf woensdag is het droog, bij 26 graden.