Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Playlist
NU
Noizu
Summer 91
 
 
 
02:28
Sam Sparro
Happiness
 
 
 
02:26
Imanbek
Dancing on dangerous
Meer

Download App
Info
11 Februari 2020
Proximus TV klant?Proximus TV klant?
Luister vanaf nu digitaal naar RGR via je digibox!

Hoe ga je te werk?
Installeer de gratis app Radioline
Zoek naar 'RGR Dance'

Meer info
 
 
 
 
Nieuws
  Het parket heeft daarnet nog een laatste update gegeven in de zaak rond de vermiste militair Jurgen Conings. "De politie en het leger zijn héél dicht geweest bij de plek waar zijn lichaam vandaag gevonden werd", dat zei procureur Frécéric Van Leeuw: 

  Morgen is het dan aan onze Rode Duivels. Hun laatste match in deze groepsfase, tegen Finland. Welke 11 spelers zullen opgesteld worden, da's nog een vraagteken. Bondscoach Roberto Martinez wil hier en daar nog wat wissels doen om elke speler genoeg speelminuten te geven als voorbereiding op de rest van het EK: De match tegen Finland start om 9 uur morgenavond. Aan een gelijkspel hebben we genoeg om groepswinnaar te worden.

  En onze nationale basketvrouwen, de Belgian Cats, hebben zich geplaatst voor de kwartifinales van het EK. Ze klopten Turkije met 63-31. De Cats zijn zo groepswinnaar en zitten zo bij de laatste 8. Samen met Frankrijk, Spanje en Servië zit ons land bij de grote favorieten om Europees kampioen te worden.

  Het wordt een regenachtige nacht. Lokaal ook kans op onweer. Het koelt af tot 16 graden. Ook morgen starten we de week nog met regen en onweer. Amper 20 graden nog. Dinsdag en woensdag blijft het fris maar wel overwegend droog.