Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Blog
Terug
Singing in the shower? Zo maak je deze droom werkelijkheid
Vrijdag 19 Augustus 2022

Niets is lekkerder dan na een lange werkdag of een hete zomerdag even te kunnen ontspannen onder de douche. Een muziekje aan en ongegeneerd meezingen met je favoriete nummers. Heerlijk! Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van je badkamer? In het onderstaande artikel geven we je een aantal tips.

Dé must have voor jouw droombadkamer

Zing je graag onder de douche, maar vind je het ook fijn om af en toe lekker te kunnen ontspannen? Maak deze droom dan werkelijkheid met een hoekbad. Ook in bad kun je onder het genot van een lekker drankje of bubbels genieten van een muziekje. En het ideale van een hoekbad is dat dit model ruimte bespaart in je badkamer. Zo kun je ervoor kiezen om zowel een hoekbad als een douche te plaatsen. Genoeg locaties dus voor jouw persoonlijke concerten!

Kies de juiste producten voor je lichaam en haar

Om optimaal te kunnen genieten van je bad of douchebeurt is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste producten. Was je haren met een verzorgende shampoo en zeep je lichaam in met een lekker geurtje. Het is belangrijk om je haren af en toe te wassen met een crèmespoeling of een haarmasker. Dit zorgt ervoor dat je haar gezond en glanzend blijft. Lig je graag in bad? Dan is het heerlijk om wat druppels olie aan het water toe te voegen. Daar wordt je huid zacht van.
 
Persoonlijke verzorging

Heb je kunnen genieten van je ontspanningsmomentje? Dan is het tijd om jezelf klaar te maken. Hierbij is de persoonlijke verzorging na het badderen of douchen net zo belangrijk. Een belangrijk item om goed voor je haar en lichaam te kunnen zorgen is een badkamer spiegel. Een spiegel is namelijk niet meer weg te denken uit de badkamer wanneer je je gezicht verzorgd met crèmes of je haren borstelt. Zowel mannen als vrouwen maken er iedere dag gebruik van na het douchen, maar bijvoorbeeld ook tijdens het wassen van je gezicht en het poetsen van je tanden.
 
Heb je een lange werkdag achter de rug of kun je sowieso wel wat ontspanning gebruiken? Neem vanavond dan eens een lekker warme douche of ga een uurtje in bad liggen. Door wat tijd voor jezelf te nemen en bovenstaande tips toe te passen zul je tot rust komen. Dit zorgt ervoor dat je er morgen weer met volle moed en energie tegenaan kunt gaan.